Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • copil in colectivitate
  "Copil In Colectivitate " de Ana, 10 Martie 2015

  copil in colectivitate Buna ziua! Am un baietel de 4 ani si 4 luni in grupa mica care de la inceputul anului scolar imi spune ca nu vrea la gradinita ca copiii fac galagie. Educatoarea imi tot spune ca e nervos,bate copii, el vrea sa faca copii ce spune el. Intr-o zi mi-a spus ca e bolnav cu capul. Problema mea este ca el face asa cand nu obtine ceea ce vrea sau cand un copii incearca sa-l bata el reactioneaza in felul sau. El este un copil cu personalitate, istet, acasa ne intelegem f bine. Oare de ce la gradinita se comporta asa, ar avea ceva cu "capul" cum zice educatoarea? Vreau un sfat!!

  copil in colectivitate Poate tocmai pentru ca nu poate avea increderea si nu poate primi sprijin din partea educatoarei, reactioneaza asa. Copilul are nevoie la gradinita sa se poata increde neconditionat in adult si sa poata sa primeasca ajutor cand are nevoie. Copilul resimte un deranj daca reactioneaza atat de nervos. O discutie cu el ar putea clarifica lucrurile si ati putea afla impreuna cu educatoarea ce anume il supara. Copilul are nevoie sa fie crezut si sa fie luat in serios in legatura cu nervozitatea si supararea lui.

  copil in colectivitate
 • stridor congenital
  "Stridor Congenital" de Elena, 25 Februarie 2015

  stridor congenitalBuna ziua, Bebelina mea(2luni) are un stridor congenital, exista tratament pt.acesta sau trece pe parcurs? Am gasit-o intr-o dimineata plangand si suspinand foarte rau,cred ca 15 min a durat;care este cauza acestei manifestari? Multumim mult.

  stridor congenitalCel mai probabil este ca fetita a plans in urma faptului ca s-a simtit speriata. Este important sa ii vorbiti in astfel de momente, sa o puteti linisti. In ceea ce priveste stridorul, va recomand sa va consultati cu medicul pediatru.

  stridor congenital
 • Nu face pipi decat cu mama
  "Nu Face Pipi Decat Cu Mama" de Luciu Alina, 18 Februarie 2015

  Nu face pipi decat cu mamaBuna ziua, Baiatul meu de 4 ani si 8 luni nu vrea sa faca pipi decat cu mine sau daca este acasa. Dimineata inainte sa il duc la gradi il pun sa faca pipi, iar cand ajung acasa dupa ora 16 face din nou. In rest se abtine; la gradinita nu face deloc. Mentionez ca bea destule lichide, am facut analize si totul a iesit bine(si la rinichi). Multumesc anticipat pentru raspuns.

  Nu face pipi decat cu mamaProbabil este o chestiune legata de siguranta copilului. Lucrurile legate de toaleta sunt destul de mult legate de acasa si de relatia cu mama si unor copii le este dificil sa faca trecerea si spre alte locuri, cu alte persoane. Purtati o discutie cu el pentru a afla care este motivul pentru care se abtine, ce anume il determina sa se supuna unui asemenea disconfort.

  Nu face pipi decat cu mama
 • Patricia
  "Patricia" de Flaviu Girbovan, 11 Februarie 2015

  PatriciaBuna ziua, Ferita mea de 8 ani se plange ca nu se joaca copiii la scoala cu ea. Ce sa ii spunem cum sa procedeze? Multumesc

  PatriciaEste nevoie sa aflati ce inseamna ca nu se joaca copiii cu ea (daca o evita, daca o resping, daca nu au jocuri comune etc). La gradinita cum au stat lucrurile? Dar la inceputul scolii? Daca fetita se simte exclusa sau respinsa, atunci este important sa aflam cum a ajuns in aceasta situatie.

  Patricia
 • frica de nasturi
  "Frica De Nasturi" de David Amalia, 10 Februarie 2015

  frica de nasturiBuna ziua. am un baietel de 5 ani si 2 luni caruia ii e frica de nasturi. De cand avea 2 ani a a refuzat orice hainuta care avea nasturi. Tot timpul imi zice ca sunt urati si nu ii plac. Degeaba i-am aratat ca si noi avem haine cu nasturi, ca si ceilalti copii au..el le refuza cu incapatanare. Anul trecut a trebuit sa mearga la serbare in camasa. A fost dezastru..a plans nonstop si a tras sa se dezbrace. Chiar nu stiu cum sa mai procedez

  frica de nasturiEste nevoie sa aflam cum a aparut aceasta frica de nasturi. De obicei copiii asociaza anumite trairi sau temeri cu unele obiecte, dar ele au aparut intr-o situatie particulara. In mintea lui se asociaza cu ceva anume si pentru a-l ajuta este important sa aflam povestea din interiorul lui pe care si-a construit-o in toti acesti ani. Deranjul pe care el il simte este adevarat, chiar daca din afara pare ceva inofensiv sau banal, iar suferinta lui este de asemenea reala. Va recomand sa consultati si un psiholog.

  frica de nasturi
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti