Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Dentitia Defectuoasa
  "Dentitia Defectuoasa" de Livia, 29 Octombrie 2009

  Dentitia DefectuoasaBuna ziua, Sunt mamica unui baietel de un an si cinci luni si nu cu mult timp in urma am observat ca doua din cele patru maselute pe care le are si anume cele de jos sunt orientate defectuos spre interiorul cavitatii bucale. As dori sa-mi spuneti ce este de facut. Cand trebuie sa merg la dentist, acest fapt o sa afecteze cumva si dantura definitiva, se poate face ceva acum? Cer parearea dvs. deoarece pediatrul mi-a spus prin telefon ca o sa poarte probabil acele aparate dentare - "sarmulite". multumesc

  Dentitia Defectuoasamomentan este prea devreme sa va faceti griji. dintii de lapte nu se trateaza ortodontic de cele mai multe ori... mergeti la un control la un medic dentist pentru a vedea exact care este situatia.

  Dentitia Defectuoasa
 • masea de minte
  "Masea De Minte" de ANDREEA, 29 Octombrie 2009

  masea de mintepana la ce varsta iese maseaua de minte ?

  masea de mintemaseaua de minte poate nici sa nu erupa pe tot parcursul vietii.

  masea de minte
 • extractie
  "Extractie" de Ioana, 28 Octombrie 2009

  extractieam avut o masea din care s-a rupt un colt, (aceasta fiind si plombata, dar nu o plomba mare), medicul mi a pus un tratament devitalizant, si trebuie sa imi recunosc inconstienta nu ma m mai intors pt continuarea tratamentului, am facut poroi la radacina am spart punguta sa curatat pe moment,apoi iar sa umplut uneori am mai suferit din cauza ei, bun , acum am mers la medic si mi a extras maseaua ,fara a curata locul,a fost o decizie corecta ? oare nu pute fi salvata sau macar sa tratez pt puroi inainte?

  extractieeste un raspuns care vine oricum prea tarziu. nu stiu ce se putea face insa sunt convins ca medicul a luat decizia corecta in acel moment. incercati sa deveniti mai responsabil/a pe viitor sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.

  extractie
 • incisivii galbeni
  "Incisivii Galbeni" de Brat Mihaela, 27 Octombrie 2009

  incisivii galbeniBaietelului meu de 1 an si 2 luni i s-au schimbat culoarea celor 4 incisivi de sus.Am crezut pt o vreme ca e de la ceaiul de ceapa baut in timpul bronsitei...dar ii tot spalam si tot degeaba...am citit ca ar putea fi vorba de medicamente luate in sarcina...mentionez ca in afara de prenatale,fier, utrogestan, duphaston. no- spa nu am luat nimic...ce e de facut???? S-au poate fi vorba de antibioticele luate de el...a luat in 6 reprize pana la aceasta varsta.... Va multumesc anticipat...noi suntem din Timisoara

  incisivii galbenidin cauza antibioticelor cel mai sigur. nu aveti ce face. decat sa sperati sa nu fie afectati si dintii permanenti.

  incisivii galbeni
 • 2 dinti de sus din miloc sunt strmbi
  "2 Dinti De Sus Din Miloc Sunt Strmbi " de Georgiana, 22 Octombrie 2009

  2 dinti de sus din miloc sunt strmbi Buna!Am si eu o problema cu doi dinti pe care nu i-am scos la timp si acum sunt inclinati spre interior.acum am 18 ani .oare pot sa imi pun aparat dentar doar pe cei doi dinti strambi?tin sa va zic ca nu vreau sa se vada aparatul dentar.ce ma sfatuiti sa fac ? astept un raspuns.va multumesc

  2 dinti de sus din miloc sunt strmbi se poate pune aparat dentar insa pe toti dintii, nu doar pe cei strambi. exista si aparat dentar invizibil. pentru mai multe detalii si o programare va rog contactati clincica doamnei conferentiar lidia boboc la adresa Bulevardul Magheru 9, Sc. 3, Et. 1, Ap. 94, interfon 94, BUCURESTI, telefon 0213157572 dumneaei este ortodont si va poate indruma cel mai bine.

  2 dinti de sus din miloc sunt strmbi
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti