Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • nu mai suport
  "Nu Mai Suport" de Toma Cristian, 12 Decembrie 2009

  nu mai suportbuna ziua,am avut o masea cariata am fosta la dentist mi-o pus o plomba ,plomba mo picat si gingia mi so umflat,am fost din nou si mo scos maseaua ,dar am avut puroi la ea si acuma ma doare nu mai pot fac febra ce pot sa fac?

  nu mai suportmergeti la medicul respectiv care a facut extractia. trebuie sa faca un control asupra zonei respective pentru a vedea daca infectia a ramas in os sau nu. nu neglijati!

  nu mai suport
 • incisivii cariati
  "Incisivii Cariati" de Dana, 05 Decembrie 2009

  incisivii cariatiBuna ziua!Baietelul meu are 2 ani si 4 luni si are deja dintii incisivi patati-chiar macinati putin..Ce poy face?

  incisivii cariativa sfatuiesc sa faceti o vizita in cabinetul stomatologic pentru a vedea leziunile respective si a stabili provenienta lor. astfel puteti inlatura agentul cauzator si vedea daca se poate remedia situatia la momentul actual.

  incisivii cariati
 • dinti intarziati
  "Dinti Intarziati" de Iulia Oprita, 25 Noiembrie 2009

  dinti intarziatibuna ziua baietelul meu are 2 ani si are 4 incisivi centrali (2 sus si 2 jos) si cate o masea pe fiecare parte si sus si jos 4 in total primul dinte i-a iesit la 1 an si 4 luni iar ultima masea la 1 an si 10 luni si cam atat i-am facut analize si nu are lipsa de calciu as dori sa aflu de ce nu iasa si ceilalti dinti si nu mi se pare normal sa iasa maselele pana nu i-au iesit toti dintii (in gingia de jos se vad dar nu deasupra gingiei)

  dinti intarziatiavand in vedere faptul ca primii dinti i-au iesit tarziu, este normal ca si urmatorii sa iasa la fel de tarziu. nu va daceti griji momentan. mergeti bianual la consulturi de specialitate la stomatologie.

  dinti intarziati
 • intarzierea aparitiei dintilor de lapte
  "Intarzierea Aparitiei Dintilor De Lapte" de Bucur Melania, 18 Noiembrie 2009

  intarzierea aparitiei dintilor de lapteFetita mea are 1 an si 3 luni si nici un dinte. Nu i-am administrat pana acum calciu pt ca i s-au inchis fontanelele devreme (10 luni), iar acum si cutia craniana o are mai mica(44,5 cm).Vorbeste, intelege, merge normal, dar nu i-au iesit dintii. Ce putem face?Sunt foarte speriata, va rog sa-mi raspundeti! va multumesc!

  intarzierea aparitiei dintilor de laptesunt cazuri in care eruptia dintilor poate creea probleme, dintii aparand cu intarziere. puteti consulta si http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf pentru mai multe detalii. sfatul meu este sa faceti o vizita in cabinetul stomatologic, poate se intrezareste varful unui incisiv inferior. in caz contrar, trebuie fie sa mai asteptam, die sa facem o radiografie pentru a vedea stadiul de evolutie al dintisorilor. astept vesti din partea dvs!

  intarzierea aparitiei dintilor de lapte
 • dintzisori ruptzi
  "Dintzisori Ruptzi" de Katalina, 10 Noiembrie 2009

  dintzisori ruptziFetita mea de 2 ani are dintzisorii din fatza sus rupti,unul de la jumatate,celalalt de la radacina.Cel din urma are culoarea maronie si o doare din cand in cand.As dori sa stiu daca i se poate ceva sa nu o mai doara si daca nu e prea mica sa merg cu ea la stomatolog.Si daca merg ce ar putea sa`i faca. Va multumesc.

  dintzisori ruptzicred ca este vorba despre dinti afectati de carie, nu rupti in urma unui traumatism. asadar, sfatul meu este sa mergeti de urgenta la un medic stomatolog cu o minima experienta in tratamentul dintilor celor mici si sa rezolvati problema. va astept cu vesti!

  dintzisori ruptzi
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti