Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dantura fetitei
  "Dantura Fetitei" de Canea Tatiana, 20 Decembrie 2009

  dantura fetitei BUNA ZIUA Fetitei mele i se misca un dinte de mai mult timp si nu i l-am scos l-am lasat sa cada singur,dar in spate iesise deja celalalt si este cam in spate de ceilalti.Ce pot sa fac ,este bine asa. CU RESPECT TATIANA CANEA.

  dantura fetiteisfatul meu este sa mergeti la un consult la un medic stomatolog cu experienta in tratamentul celor mici. din ce imi spuneti dvs imi dau seama ca este vorba despre un incisiv inferior care de cele mai multe ori in acest car necesita ajutorul specialistului in a fi extras cat mai devreme pentru a nu perturba si mai rau eruptia dintelui definitiv. dupa aceea copilul poate ajuta in repozitionarea dintelui impingand cu limba (da rezultate de cele mai multe ori).

  dantura fetitei
 • PUROI IN GINGIE
  "PUROI IN GINGIE" de ANA, 20 Decembrie 2009

  PUROI IN GINGIEIAU TETRACICLINA DE DOUA ZILESI NU MI-SE DESUMFLA FATA SI TOT MA DOARE MASEAUA.CE SA FAC?

  PUROI IN GINGIEmergeti la tratament de specialitate in cabinetul unui medic dentist. incercati sa faceti si o radiografie inainte pentru ca medicul sa poata pune un diagnostic corect. nu neglijati chiar daca infectia se reduce. cu siguranta va reapare.

  PUROI IN GINGIE
 • zimaflour
  "Zimaflour" de Lacramioara, 17 Decembrie 2009

  zimaflourBuna ziua! am o fetita de 5 ani si jumatate la varsta de 2 ani medicul pediatru mi-a recomandat zimaflorul i-am dat timp de 2 ani si ceva dupa care medicul mi-a spus ca este de ajuns avand deja patru ani si este constienta ca trebuie sa se spele zilnic pe dinti si ca zimaflorul nu mai are nici un rol si l-am intrerupt.incepand de la 5 ani i-a aparut cateva pete albe pe dintii de sus,intrebarea mea e pot relua tratamentul cu zimaflour?fetitei i s-au schimbat deja 2 dintisori din partea de jos si momentan nu are nici o carie.multumesc!

  zimaflourincep prin a va spune ca ceea ce ati facut este gresit. va voi explica mecanismul de actiune al zymafluorului iar in final va voi da linkuri foarte utile referitoare la acest produs: zymafluorul se da pentru a creste rezistenta structurilor dentare inca din faza de formare a lor. asadar, daca incepeti sa administrati zymafluor la o varsta (cel mai bine pana in varsta de 1 an) zymafluorul actioneaza in special pe dintii definitivi intarindu-i strat cu strat. imaginati-va o casa in constructie si incepeti prin a-i face o baza din caramida (zymafluor). daca intrerupeti administrarea, structura dentara nu mai este la fel de dura, ca si cum ati continua constructia casei cu BCA. asadar, petele despre care vorbiti au aparut tocmai datorita faptului ca ati intrerupt administrarea. daca reluati, nu faceti bine. vor apare alte pete si tot asa. sfatul meu, mergeti la un medis stomatolog care sa evalueze starea sanatatii dintilor fetitei si sa va spuna ce este de facut in continuare. linkurile despre care v-am spus sunt pe pagina de internet a cabinetului meu: http://www.welldental.ro/pedodontie.htm cititi-le cu atentie pe toate si cu siguranta veti gasi raspunsul complet la intrebarile dvs legate de zymafluor. va stau la diapozitie si cu alte intrebari! sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!

  zimaflour
 • maseaua de minte
  "Maseaua De Minte" de ANGELA, 14 Decembrie 2009

  maseaua de mintee posibil sa creasca maseaua de minte la 43 de ani??!!! am toate simptomele:nu pot deschide guradecat cu greutate si durere,ma doare spre ureche,gingia inflamata.

  maseaua de mintenu cred ca mai creste la varsta aceasta. in schimb este posibil sa aveti o inflamatie a gingiei din zona maselei de minte. mergeti la medicul stomatolog pentru a rezolva problema.

  maseaua de minte
 • este normal?
  "Este Normal?" de Ralukkk, 13 Decembrie 2009

  este normal?Buna ziua.am avut o masea cariata,am mers la medic,care mi-a desfundat canalele si apoi mi-a pus pansament cu arsenic,m-a durut vreo doua ore prima data apoi mi-a trecut...m-a chemat pt a doua oara,cand mi-a scos doi nervi si mi-a pus alt pansament,pe moment nu m-a durut deloc,dar adoua zi au inceput durerile iar...ma doare sub pasament,iar mai rau cand ating maseaua cu ceilalti dinti si gingia putin...acum sunt programata peste 2 zile...dar nu stiu ce sa fac cu dureerea asta pana atunci.Va multumesc anticipat pt raspuns.

  este normal?ar trebui sa incercati sa va primeasca. nu ar fi trebuit sa va doara in mod normal. este dificil sa va spun ce sa faceti... insistati sa va trateze mai repede. daca nu, nu este bine... din nou, ma puneti intr-o situatie delicata si nu vreau sa va spun exact ce sa faceti...

  este normal?
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti