Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dintisori innegriti
  "Dintisori Innegriti" de Dana, 31 Ianuarie 2010

  dintisori innegritiAm un baietel de un an si 4 luni care are doar 4 dinti. I-au aparut tarziu si s-au innegrit repede. Nu mananca dulciuri si ii dau D3, Ca, zymaflor. Ce este de facut?

  dintisori innegritifaceti un consult stomatologic la un medic stomatolog care are experienta in dantura celor mici. nu neglijati.

  dintisori innegriti
 • abces la masea plombata
  "Abces La Masea Plombata" de Dumitrescu Lidia, 28 Ianuarie 2010

  abces la masea plombataBuna, am un baietel de 6 ani, care a avut o masea cariata, am fost cu el la medic, i-a plobat-o iar apoi la cate va zile chiar o saptamana a inceput sa aiba dureri la acea masea, iar acum i s-a umflat rau acolo gingia cred ca a facut un abces , stiti cumva care ar fi cauza?

  abces la masea plombatacauza este sigur faptul ca plombita a fost pusa pe un dinte cu reactie pulpara, adica pe un nerv afectat. ce se face? se trepaneaza (gaureste) dintele si se dreneaza infectia. dupa se poate trata dintele sau se lasa deschis. discutati ambele variante cu medicul stomatolog.

  abces la masea plombata
 • braketuri aparat ortodontic
  "Braketuri Aparat Ortodontic" de Clario, 24 Ianuarie 2010

  braketuri aparat ortodonticbuna ziua!!! as vrea sa stiu daca in privintza bracketurilor exista o varsta limita??

  braketuri aparat ortodonticexista o varsta optima de aplicare a acestora, care este pana in varsta de 30 de ani. optim din punctul de vedere al rezultatului atins.

  braketuri aparat ortodontic
 • dinti maro la bebelus
  "Dinti Maro La Bebelus" de Satirov Esenia, 24 Ianuarie 2010

  dinti maro la bebelusbunma. am un baietel de 1 an si are 4 dinti,am observat ka deja capata o kuloare maronie. eu am probleme mari ku dintii, poate e ceva ereditar. dar nu pot face nimik pentru kopilul meu?nu vreau sa treaka prin ce am trekut eu, stres...rusine. bebe al meu nu a folosit beberonul, nu konsuma dulciuri,decit frukte! va rog ajutati-ma, ce as putea face?multumesk aticipat!

  dinti maro la bebeluskonsultati un medik stomatolog direkt in kabinet. sper k m-am facut inteles. este greu sa ma pronunt si de aceea va rog sa vizitati un medic pentru a vedea exact de ce natura sunt acele coloratii. astept vesti

  dinti maro la bebelus
 • Carii si dinti rupti
  "Carii Si Dinti Rupti" de Emilian, 22 Ianuarie 2010

  Carii si dinti ruptiBuna ziua. am niste cari foarte urate si imi e frica sa merg la stomatolog . dar imi fac curaj si am sa merg . am si niste intrebari inainte de a merge . deci am avut o carie si mi sa pus plomba dupa vreo 2 ani a picat plomba sau ce aveam in gaura dintelui si nu am facut nimic . acuma sa agravat incet incet dintele sa rupt si acum sa rupt in 2 bucati mari se misca si ma doare cand il ating cu mancare sau chiar cu dinti. sunt curios daca pot sa il scot eu acasa inainte sa merg la doctor daca il scot patesc ceva de genu sa imi curga mult sange sau sa se infecteze?

  Carii si dinti ruptiexact, daca il veti scoate dvs acasa este posibil pe langa faptul ca va durea tare, sa nu se opreasca hemoragia si sa pierdeti mult sange. mergeti la medic si faceti si o radiografie inainte pentru a putea avea un diagnostic corect

  Carii si dinti rupti
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti