Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dinti de lapte
  "Dinti De Lapte" de Burca Geanina, 02 Martie 2010

  dinti de lapteeste posibil ca o persoana in varsta de 20 de ani sa aiba inca toti dintii de lapte pe arcade?sa nu aiba dinti definitivi?

  dinti de lapteest eposibil orice. nu est einsa de dorit. consultati un medic stomatolog pentru a clarifica aceasta problema.

  dinti de lapte
 • puroi la dintii frontali dupa un traumatism
  "Puroi La Dintii Frontali Dupa Un Traumatism" de Oana, 02 Martie 2010

  puroi la dintii frontali dupa un traumatismsa lovit la cei 2dinti din fata sus si a facut puroi dupa 3zile i-am dat cu TEEGEL(suntem in belgia la recomandarea dentistului)5zile a facut 3zile si febra dar doar 38nu mai mult acum ia trecut dar intrebarea mea este nu trebuie sa-i fac o radiografie ca,sa fiu sigura ca nu mai are puroi,dentistul de aici a spus ca nu,dar as m-ai dorii o parere si din partea DVS are doar 4 dinti sus si jos si 2 masele si are 2ani si 4 luni primi dintii iau aparut la 1an si 2luni si dureaza 2-3luni ca sai apara un dinte ne spalam zilnic pe dinti si nu as vrea sa faca carii sau o alta infectie la dintii de aceea va rog sa va dati si DVS cu parerea sai fac sau nu si o radiografie sau sai dau alt tratament ca sa nu apara iar infectia acel gel nu este antibiotic ci doar un dezinfectant si analgezic local asa scrie pe prospect

  puroi la dintii frontali dupa un traumatismbuna ziua. greu de parcurs mesajul dvs care nu are punct si nici virgule. in fine... copilul a suferit un traumatism din cate am inteles. in urma acestui traumatism, cel mai probabil nervii din interiorul incisivilor de lapte au murit, s-au necrozat. acest lucru a cauzat acest abces care va trece. daca nu se trateaza insa acesti dinti, el va reapare. asadar, trebuie intervenit stomatologic pentru a trata acesti 2 dinti. este foarte greu la varsta lui, dar nu imposibil. ca si tratament intitial se recurge la efectuarea unui drenaj (se face gaurica in dinte si se lasa liber) urmand ca in timp, dupa ce va mai creste copilul si va deveni cooperant sa faceti si obturatia de canal si plombita definitiva. legat de eruptia dintilor, cititi http://www.welldental.ro/pedodontie.htm articolul legat de eruptia dintilor. desigur, aveti motive de ingrijorare si puteti face o radiografie. insa indiferent de rezultat nu puteti face nimic acum legat de eruptia dintilor. mult succes!

  puroi la dintii frontali dupa un traumatism
 • carie dentara
  "Carie Dentara" de Adrian, 27 Februarie 2010

  carie dentarain urma cu 5 ani am plombat o carie.acum vreo 5 luni plomba deja sparta un sfert a fost extrasa...din greseala cu ajutorul unei gume de mestecat. am fost la control prntru plombaer....mi s a spus ca e imposibil pt ca din cauza ca la vremea plombarii nu s a obturat corespunzator s a format un chist. maseaua nu ma doare deloc ,mananc fara probleme dar caria e destul de urata...dar nu vreau sa scpt maseaua si nici operatie prin indepartarea gingiei? am alta alternativa? multumesc anticipat!

  carie dentaratrebuie sa vedem radiografia. poate e adevarat, poate e doar exagerat. sincer, nu stiu ce sa va spun.

  carie dentara
 • ionela
  "Ionela" de Sandu, 25 Februarie 2010

  ionelabuna am o fetita de 4 anisori are o carie la o masea si nu stiu ce sa m-ai fac?am mers cu ea la un medic stomatolog si ia pus un pansament dar ea are dureri groaznice nu poate dormi noaptea nu mananca si imi spune ca o doare fff rau am mers din nou la medicul stomatolog si ia pus iar un pansament si mia zis de durere sa i daufiole de algolcalmin cate 5, picaturi 7 pe zi dar fetita nu le vrea si imi spune ca o doare stomacelu eu sunt din slatina olt dar nu stiu ce sa ma m-ai fac va rog din suflet ajutatima cu un sfat macar sa i dau ceva de durere ca nu mai pot s-o vad asa zilnic e distrusa are dureri groaznice ce pot face multumesc astept u raspuns

  ionelacred ca este vorba despre un diagnostic gresit si un tratament neadecvat. imi pare rau sa spun asta, este un coleg de-am meu, insa dintele necesita trepanare (gaurire), nu plomba/pansament cu orice medicament.

  ionela
 • problema... lipsa incisiv
  "Problema... Lipsa Incisiv" de Delia, 19 Februarie 2010

  problema... lipsa incisivam si eu o inttebare?ce pot sa fac?am probleme cu dantura, nu am nicio carie si niciodata nu m-a durut vreo masea, dar in schimb am niste spatii imense intre dinti. si imi lipseste un incisiv.....

  problema... lipsa incisivmergeti la un medic stomatolog care sa poata sa va spuna care este problema. este posibil sa aveti nevoie si de aparat ortodontic (de indreptare a dintilor).

  problema... lipsa incisiv
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti