Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • PRIMUL DINTISOR
  "PRIMUL DINTISOR" de SIMONA, 24 Martie 2010

  PRIMUL DINTISORBuna ziua, am o fetita de 7 luni si 2 saptamani, iar de 3 zile ne-a iesit primul dintisor, ma puteti sfatui ce sa fac pentru ca printesa mea sa aiba o dentitie sanatoasa? va multumesc frumos!

  PRIMUL DINTISORsa va traiasca! puteti citi materialele de la paginile http://www.welldental.ro/pedodontie.htm si http://www.welldental.ro/index-3.html

  PRIMUL DINTISOR
 • scoatere de nerv
  "Scoatere De Nerv" de Adelina, 20 Martie 2010

  scoatere de nervE dureroasa scoatere de nerv?am fost la stomatolog si mi-a pus ceva in masea(molar dr) si ma programat pt scoatere nervului,as vrea sa stiu daca se face anestezic sau o sa doara?

  scoatere de nervin cele mai multe cazuri se face anestezie. o alta tehnica mai veche, dar care da rezultate ca si omorare a nervului este cea in care se foloseste arsenic, o substanta ce omoara nervul in timp dar care poate provoca dureri dupa aplicarea pansamentului. aceasta masura are contraindicatii ce tin de difuzarea arsenicului pe langa pansament sau mai sus de varful radacinii dintelui respectiv. eu unul, nici nu am in cabinetul meu arsenic de mai bine de 6 ani.

  scoatere de nerv
 • maselutele
  "Maselutele" de Alexandra, 19 Martie 2010

  maselutelese schimba si maselutele la copii?

  maseluteletoti dintii copilului se schimba din dentitie temporara in dentitie definitiva. pentru mai multe detalii consultati http://www.welldental.ro/pedodontie.htm

  maselutele
 • Plastie V-Y buza superioara
  "Plastie V-Y Buza Superioara" de IOANA, 18 Martie 2010

  Plastie V-Y buza superioaraBuna dimineata, Am citi pe internet despre un procedeu chirurgical plastic cu plastie V-Y si vreau sa va intreb daca se poate efectua de medicul stomatolog si daca este o operatie dificila?eu am avut in copilarie strungareata, dar am purtat aparat dentar si aceasta a disparut , in schimb cand zambesc pielita dintre gingie si buza ma deranjeaza si da zambetului un aspect destul de urat. Va multumesc anticipat si va doresc o zi deosebita! Cu respect si stima, Ioana

  Plastie V-Y buza superioarase poate rezolva in cabinet de catre medicul stomatolog cu experienta si in chirurgie. cel mai bine se efectueaza cu electrocauterul.

  Plastie V-Y buza superioara
 • puroi la masea
  "Puroi La Masea" de Petre, 15 Martie 2010

  puroi la masea de ce e posibil durerea maselei? in timp ce este inflamata cu punga de puroi?

  puroi la maseapentru ca puroiul iese de la baza/varful dintelui si strapunge osul spre exterior. acest lucru doare foarte tare. mergeti la tratament cat mai repede posibil!!!

  puroi la masea
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti