Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • ne dau dintisorii
  "Ne Dau Dintisorii" de Ioana, 28 Mai 2010

  ne dau dintisoriiavem gingiutele foarte tari si dintisorii nu reusesc sa iasa...ce sa facem(avem 11 lunisoare) si avem abia 2 dintisori ,+unul care a dat acum si un altul care ne supara tare rau de ceva tinp ptr ca nu reuseste sa iese din gingiuta....ce sa faceam ca nu mai papam nimic de cand ne supara?

  ne dau dintisoriinu prea aveti ce face. sunt solutii care se pot folosi dar nu recomand. copii nu au centrii durerosi bine formati si nu constientizeaza exact durerea. metoda naturala este cea mai buna si anume sa asteptati sa erupa dintii. cititi http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf

  ne dau dintisorii
 • eruptie intarziata dinti de lapte
  "Eruptie Intarziata Dinti De Lapte" de Cremene, 27 Mai 2010

  eruptie intarziata dinti de lapteam o fetita de 1 an si 1 luna si nu ia iesit inca nici un dinte .trebuie sa merg la un medic specialist sau mai este timp sa iasa dintii? Mie mia iesit la 1 an si 2 luni ma gandeam ca poate fii ereditar. multumesc.

  eruptie intarziata dinti de laptepoate fi ereditar. de obicei primul dinte erupe la varsta de 6 luni. cititi http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf pentru mai multe detalii. cauzele eruptiei intarziate pot fi: carentele vitaminice, hipotiroidism ,sindroame genetice ca de exemplu sindromul Down diverse obstacole in calea de eruptie a dintelui (cicatrici, fibromatoza gingivala ereditara). pe langa cauzele generale eruptia intarziata poate avea si cauze locale: cum ar fi absente congenitale cel mai frecvent pentru incisivii laterali superiori sau premolarii 2superiori si inferiori, inghesuirea dentara, retentia dintelui primar, dinte supranumerar, dilacelarea.

  eruptie intarziata dinti de lapte
 • miros urat
  "Miros Urat" de Costea Florina, 23 Mai 2010

  miros uratVa multumesc frumos pentru raspunsul dvs., revin cu o alta intrebare , este oarecum si o banuiala de-a mea, este posibil ca mirosul urat sa fie de la stomacel? Pentru ca el nu a papat niciodata laptic noaptea, iar cu biberonul nu mai papa de cateva luni bune. Si va mai rog frumos, sa ne recomanda-ti un medic stomatolog sau sa ne spune-ti daca putem face o programare la cabinetul dvs.? Va multumesc! Cu respect, Flori Costea

  miros uratmirosul urat poate sa fie de la cariile dentare, de la o infectie din sfera orl sau de la un reflux gastric. trebuie sa le luati pe rand, eliminandu-le in ordinea enuntata. sigur ca puteti face o programare la cabinetul meu. gasiti detalii pe www.welldental.ro

  miros urat
 • probleme cu molarul de lapte
  "Probleme Cu Molarul De Lapte" de Mariana Constantinescu, 23 Mai 2010

  probleme cu molarul de laptebuna ziua,ce sfat imi puteti da in cazul unui molar de lapte superior putin cariat care a generat o umflare a obrazului destul de severa dar fara punga de puroi vizibila,varsta copilului este 8 ani,multumesc.

  probleme cu molarul de lapteva sfatuiesc sa mergeti la un control stomatologic pentru a vedea cauza si pentru a trata dintele respectiv. o data la 6 luni este recomandat sa faceti o vizita de rutina la medicul stomatolog in care copilului i se face o consultatie pentru a putea observa si preveni problemele dentare ce pot apare.

  probleme cu molarul de lapte
 • miros urat
  "Miros Urat" de Costea Florina, 21 Mai 2010

  miros uratAm un baietel de 2 ani si 2luni, ii mirose foarte tare gurita desii il spal pe dintisori de 2 ori pe zi. Ati putea sa imi pune-ti care ar fi cauza? Va multumesc frumos si astept cu mare interes raspunsul dvs.

  miros uratprobabil inca il alimentati cu ajutorul biberonului pe parcursul noptii. laptele ramas in cavitatea bucala pe durata noptii fermenteaza si poate atace si dintii. intrerupeti alimentatul cu lapte pe parcursul noptii si spalati copilul pe dinti inainte de culcare obligatoriu. vizitati si un medic stomatolog pentru a vedea starea de sanatate a dintisorilor. in cazul in care nu am presupus corect va rog sa imi scrieti pentru a putea sa ma gandesc la o alta varianta.

  miros urat
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti