Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Molarii de 6 ani
  "Molarii De 6 Ani" de Diana, 21 Iunie 2010

  Molarii de 6 aniBuna ziua, In primul rand va multumesc pt raspunsul promt pe care mi l-ati dat. La ceea ce ati spus dvs. adaug ca, molarii de 6 ani au fost confirmati de dr. lui pediatru, dar nu de dr. stomatolog. Asa ca va deranjez din nou cu intrebarea daca este ceva rau ca ii cresc cu 2 ani mai devreme aceste masele. Va multumesc Va multumesc.

  Molarii de 6 aniraman la ideea ca ar trebui sa il vada si un medic stomatolog pentru a avea un verdict exact. factorii care pot determina eruptia precoce sunt reprezentati de boli febrile sau endocrine. incercati sa depistati daca au fost pana in acest moment astfel de manifestari.

  Molarii de 6 ani
 • frica de stomatolog
  "Frica De Stomatolog" de Ioana, 19 Iunie 2010

  frica de stomatologce trebuie sa fac ca sa nu îmi fie frica de dentist?

  frica de stomatologgasiti un dentist recomandat care sa va demonstreze ca tratamentele nu dor metodele folosite sunt mult mai bune decat acum o perioada.

  frica de stomatolog
 • Molarii de 6 ani
  "Molarii De 6 Ani" de Diana, 19 Iunie 2010

  Molarii de 6 aniBuna ziua, Am un baietel de 4 ani si 2 luni. In luna decembrie s-au cam terminat de iesit si ultimele masele de lapte. Ma gandeam ca este cam tarziu. Dar acum surpriza: i-au iesit (deja se vede si se simte la deget) molarii de 6 ani. In toata gura. Ceea ce este prea devreme de data asta. Asta inseamna cumva o lipsa de calciu? sau care este explicatia. Alta intrebare ar fi: de la ce varsta se pune aparat pt indreptarea danturii strambate din cauza degetului din gura? Adaug ca dintii sunt drepti doar gingia este indreptata in afara. Va multumesc.

  Molarii de 6 animergeti la o vizita la mediculd entist pentru a vedea daca sunt sau nu maselute definitive. varsta optima de a merge la un orttodont est eintre 7-8 ani.

  Molarii de 6 ani
 • buna ziua
  "Buna Ziua" de Radu, 14 Iunie 2010

  buna ziuaam fost intr-un sf sa -mi pun cele doua masele in partea dreapta de sus din portelan dar mi separ mai mari in comparatie cu cei de jos si nu pot manca bn cu ei si scartaie... ce ma sfatuiti?

  buna ziuava sfatuiesc sa discutati aceste probleme cu medicul care vi le-a pus. coroanele trebuie sa le simtiti ca pe niste dinti naturali, fara sa scartaie sau sa se ciocnesaca cu dintii naturali.

  buna ziua
 • Lucrare dentara
  "Lucrare Dentara" de Voicu Robert, 02 Iunie 2010

  Lucrare dentaraBuna seara. Numele meu este Robert am 24 deani si am niste probleme dentare mai speciale, am ocluzie inversa incrucisata, in urma careia am avut un fibrom gingival operat si odata cu el doi dinti frontali de jos scosi,dar marea dilema abia acum incepe: in urma cu 3 luni am fost la un cabinet stomatologic pentru o cariuta si pentru o lucrare la cei 2 dinti lipsa (defapt 4 deoarece jos ii aveam rari) Am facut radiografii pt demararea lucrarii. eu am coroane clinice foarte mici si radacini foarte mari, si pentru inderptarea problemei sa consultat cu mai multi colegi si sa fotarat sa imi imbrace toti dintii si toate maselele, dar a recurs si la extirparea tuturor nervilor, credeti ca este in regula, nu sa grabit in luarea deciziei?? un dinte devitalizat ce durata de viata are, care este probabilitatea ca el sa cada?? va multumesc anticipat!!

  Lucrare dentarain primul rand nu se recomanda punte totala decat in cazul lipsei mai multor dinti in cavintatea bucala. in al doilea rand, devitalizarea dintilor are urmatoarele efecte pe viitor: dintii devitali devin casanti, isi pierd din rezistenta SI un dinte devital poate sa fie afectat de procesul carios sub lucrare fara ca pacientul sa poata sa isi dea seama decat atunci cand este deja tarziu. sunt deja 2 lucruri majore pe care le intampinati deja la varsta de 24 de ani. probabilitatea ca dintele sa cada = 0. probabilitatea ca dintele sa se carieze sau sa faca abces/reactii periapicale = foarte mare.

  Lucrare dentara
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti