Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • fetita mea
  "Fetita Mea" de Ioan Daniel, 05 Iulie 2010

  fetita meaam o fetita in varsta de 5 ani si 4 luni,care in 4.07.2010,s-a trezit cu fatuca umflata pa partea stanga,ea spunandu-ne cu o zi doua in urma ca o doare.Duminica la ora 19.00, am rugat medicul meu stomatolog sa o vada,i-a facut o gaurica pt drenajul puroiului,iar dupa 4 administrari la 8 ore de amoxicilina suspensie,parca e tot mai umflata.Va rog sa-mi spuneti daca mai exista ceva adjuvant in tratament , deoarece medicul a plecat in concediu.Va multumesc!!

  fetita meadin cate inteleg eu nu a trecut decat o zi. asteptati ca antibioticul sa isi faca efectul. incercati sa curatati foarte bine gaura din maseluta pentru a nu ramane mancare. daca dupa cateva zile tot la fel este, mergeti la medic pentru a i se face tratament de canal ca la adulti.

  fetita mea
 • Strunga intre dinti
  "Strunga Intre Dinti" de Irina, 27 Iunie 2010

  Strunga intre dintiBuna ziua...am strunga foarte mare la dintii din fata de sus,ca sa nu port aparat nu pot sa imi pun cumva proteza in fata sau ceva de genu care poate sa imi rezolve problema intr-un timp mai scurt?:(:(

  Strunga intre dintinu recomand aceste proceduri. daca va deranjeaza strungareata dvs cel mai bine este sa consultati un medic ortodont.

  Strunga intre dinti
 • Abces dentar copil 2 ani
  "Abces Dentar Copil 2 Ani" de Daniela Nedica, 26 Iunie 2010

  Abces dentar copil 2 aniBuna ziua, Baietelul meu, Alexandru, are acum 2 ani si 1 luna. Cand Alex avea 11 luni a cazut si si-a rupt incisivul central stang de sus. La 6 luni dupa a aparut un abces. S-a trecut acel abces, apoi la 2-3 luni alt abces. Uneori aparea doar un punct galben pe gingie. La un an si 9 luni s-a lovit si incisivul alaturat s-a rupt. Acum 2 sapt a aparut iar un abces la primul dinte afectat. Am fost la stomatolog si la recomandarea medicului i-am administrat augmentin si nurofen. Dupa o sapt nu a cedat abcesul, ba chiar a aparut un punct galben si pe celalalt dinte. Alex nu se mai plange ca il doare in schimb. I-am facut radiografie la dintisori si medicul a spus ca ar putea fi reparati, dar, pt ca este prea mic trebuie anestezie generala. Cu anestezia nu prea suntem de acord. Intrebarea mea este daca nu exista o alta forma de anestezie? De asemenea ce efecte negative ar putea avea netratarea dintilor acum?

  Abces dentar copil 2 aninici eu nu sunt de acord cu anestezia generala. problema la dvs este simpla: copilul a cazut, incisivii respectivi si-au necrozat nervii si astfel face abces. tratamentul cu antibiotic elimina efectul dar nu si cauza, nervul necrozat ramanand in continuare in interiorul dintelui. tratamentul este relativ simplu, varsta copilului reprezentand problema majora. ca si tratament ar trebui facuta o mica trepanare (gaurica) in incisiv FARA anestezie pentru ca asa cum descrieti problema nervul este de mult mort si deci fara sensibilitate. dupa aceea, cand copilul va mai creste, se face tratamentul de canal si obturatia specifica dintilor de lapte.

  Abces dentar copil 2 ani
 • pana ce ma duc la stomatolog ce pastila sa i-au sa imi treaca durere?
  "Pana Ce Ma Duc La Stomatolog Ce Pastila Sa I-au Sa Imi Treaca Durere?" de Ioana, 23 Iunie 2010

  pana ce ma duc la stomatolog ce pastila sa i-au sa imi treaca durere?pana ce ma duc la stomatolog ce pastila sa iau sa îmi diminuez durerea?

  pana ce ma duc la stomatolog ce pastila sa i-au sa imi treaca durere?consultati medicul stomatolog pentru a vedea de ce origine este durerea si cu ce medicament/tratament poate ea fi inlaturata.

  pana ce ma duc la stomatolog ce pastila sa i-au sa imi treaca durere?
 • primul control stomatologic
  "Primul Control Stomatologic" de MIHAELA, 23 Iunie 2010

  primul control stomatologicbuna ziua am o fetita de 3 ani si 5 luni si primul dinte i-a aparut la 1an si 4 luni la ce virsta ar trebui sa merg la primul control stomatologic

  primul control stomatologicbuna ziua! puteti citi http://www.welldental.ro/images/Igiena%20cavitatii%20bucale%20-%20PHARMAKON.pdf pentru toate amanuntele legate de primul control, spalatul pe dinti si alimentatia copilului ce poat einfluenta dentitia.

  primul control stomatologic
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti