Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • abces la masea
  "Abces La Masea" de Cristina, 22 Iulie 2010

  abces la maseaBuna seara! Am un baietel de 6 ani si 6 luni si are 2 carii la maselutele de sus. Cariile sunt intre doua masele si sunt destul de adanci. Am fost cu el la un cabinet stomatologic si nu avrut sa stea sub nici o forma, ii este frica. Doamna doctor a zis sa il lasam pana se calmeaza sa il spal bine dar intre timp a facut abces. Am fost la un alt medic unde i-a drenat abcesul si i-a dat antibiotic. A luat 5 zile dar abcesul tot este acolo. Cat mai dureaza pana trece? I-am facut si radiografie. acum caut un medic la care sa stea, sa-i putem rezolva cariutele. Intrebarea mea este daca este normal ca dupa 5 zile de antibiotic abcesul sa nu dispara si daca credeti ca il puteti vedea, daca ati mai lucrat cu copii care nu coopereaza, mi-asi dori ca pot face o programare la d-voastra. Va multumesc.

  abces la maseaar trebui sa fi trecut abcesul. problema este ca daca nu coopereaza nu putem face nimic constructiv. copii la aceasta varsta trebuie sa coopereze fiind deschisi si intelegand tratamentele ce li se fac. aveti datele mele de contact pe site.

  abces la masea
 • carii de biberon
  "Carii De Biberon" de Moisa Florentin Dorin, 20 Iulie 2010

  carii de biberonBuna! Fiul meu in varsta de 2,9 ani, are dintii superiori dintre canini consumati din cauza cariilor cu toate ca am luat toate masurile de cand a aparut primul firicel de carie. Cam de un an face abces la acesti dinti si la doua masele,urmand ca de 2-3 ori pe luna sa il docem la medic.As vrea sa stiu daca exista vre-un remediu in aceasta problema, sa nu mai faca puroi. Va multumesc!

  carii de biberonbuna ziua! cauza acestor carii probabil o cunoasteti: alimentatia prin biberon. primul sfat este sa renuntati definitiv la biberon pentru a nu strica in continuare ce mai este sanatos in materie de dinte. in masura in care copilul coopereaza va sfatuiesc sa mergeti la un medic stomatolog cu o minima experienta in tratamentul copiilor si sa incercati sa faceti obturatia de canal a dintisorilor superiori. astfel va asigurati de faptul ca pe viitor nu va mai face abces la acesti dintisori.

  carii de biberon
 • dinti portelan
  "Dinti Portelan" de CAMELIA CITU, 20 Iulie 2010

  dinti portelanBuna ziua. Am doua masele lipsa in partea dreapta si vreau sa fac o lucrare din portelan. Nedumerirea mea daca pentru dintii de legatura care trebuie piliti trebuie sau nu sa-mi scoata nervul. Va multumesc .

  dinti portelanin functie de ce decide medicul dvs veti lua o hotarare impreuna. eu nu stiu situatia dintilor dvs insa in general, molarul de minte se incearca sa fie lasat vital datorita dificultatii de a face o obturatie de canal corecta. cred ca dvs va lipsesc molarul 1 si 2 si incearca sa se lege de premolarul 2 si molarul de minte. inca o data, depinde de radiografia dvs.

  dinti portelan
 • Masea umflata si un punct alb pe interiorul obrazului
  "Masea Umflata Si Un Punct Alb Pe Interiorul Obrazului" de Raluca, 18 Iulie 2010

  Masea umflata si un punct alb pe interiorul obrazuluiBuna ziua. Am zona umflata din partea stanga in spate de tot. se poate sa.mi dea maseaua de minte? sunt umflata de 2 zile si am dureri groaznice.Si tot de atunci mi.a aparut pe obrazul stang in interior un punct alb. Ce poate fi? Si ce tratament sa iau sa.mi scada durerea? multumesc

  Masea umflata si un punct alb pe interiorul obrazuluiva rog sa mergeti la un consult la un medic stomatolog penntru a vi se pune un diagnostic in urma unui examen clinic.

  Masea umflata si un punct alb pe interiorul obrazului
 • dintisori de lapte cariati
  "Dintisori De Lapte Cariati" de APATEAN IUSTIN, 11 Iulie 2010

  dintisori de lapte cariatiBuna ziua! baietelul meu de doi ani si trei luni are patru maselute cariate si patru dintisori ,cei din fata cariati doi dintre ei sunt rasi retezati iar ceilelti doi frontali sunt doar colorati la baza dintelui aproape de gingie. Ni s-a recomandat anestezie generala pentru tratarea lor, la cei retezati trebuie lucrat pe canal. Ceea ce ma sperie cel mai mult e anestezia generala la un copil asa mic ..ce ma sfatuiti ? Pot sa-l mai las asa pana va intelege si va sta la medic fara anestezie generala, sau trebuie sa intervin acum ?

  dintisori de lapte cariatinu va sfatuiesc sa faceti o anestezie generala mai ales la varsta aceasta. opriti alimentatia prin biberon (ce a cauzat aceste carii) si peste 18 luni maxim mergeti la medicul stomatolog pentru a trata aceste probleme. copilul va intelege ce i se intampla si cu multa rabdare din partea medicului veti rezolva problemele.

  dintisori de lapte cariati
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti