Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • GINGIA VANATA
  "GINGIA VANATA" de VERGA RAMONA, 05 August 2010

  GINGIA VANATAam o fetita de 11 luni care a casut si si-a lovit dintisori din fata superiori din care ia curs mult sange, iar acum gingia in jurul dintisorilor este vanata, tin sa precizez ca fetita suge normal. trece singur vanataia asta sau ar trebui so duc la vrun pediatru sau stomatolog? multumesc

  GINGIA VANATAstomatolog cu siguranta!

  GINGIA VANATA
 • gingia traumatizata
  "Gingia Traumatizata" de Verga Ramona, 05 August 2010

  gingia traumatizataam o fetita de 11 luni care aseara a cazut cu gurita intr-un colt al patului, si si-a lovit cei doi dintisori din fata care abia iesise, ia curs mult sange din gingi. poate afecta dinti, adica sa nu se mai svilupe fiind traumatizata gingia? multumesc

  gingia traumatizatadin pacate nu va pot spune daca vor fi afectati dintii fara sa vad care este problema. va sfatuiesc sa mergeti la un medic stomatolog pentru a putea obtine un raspuns pertinent.

  gingia traumatizata
 • Extractie
  "Extractie" de Nea Vasile, 05 August 2010

  ExtractieSunt foarte speriat de stomatolog. Vreau sa stiu cat de tare ma doare cand se face o extractie de molar. Am probleme si am inteles ca se repara doar prin extractie :) Multumesc.

  Extractieextractia un trebuie sa va doare DELOC. sunt anestezice extraordinare care amortesc foarte bine zona si dintele ce trebuie extras. nu va faceti probleme si mergeti la un medic in care puteti avea incredere si care va va explica toti pasii in rezolvarea problemelor.

  Extractie
 • MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL RAPID
  "MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL RAPID" de Matei Maria Anisoara, 29 Iulie 2010

  MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL RAPIDam fost cu ea la pediatru oentru ca nu stiam cui sa ne adresam prima data si nea recomandat rovamicina o jumatate de capsula la 12 ore dar dupa 5 zile de tratament am observat ca inca nu mai este umflat obrazul dar are o punga cu uroi pe gingie.mias dori din tot sufletul sa pot merge la stomatolog dar fetita mea este un copil foarte dificil si stiu sigur ca nu ar coopera.nu stiu cum sa fac pentru ca singura solutie ar fi anestezia si nu prea sunt de acord deoarece este f mica

  MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL RAPIDm-am gandit daca cele scrise de catre dvs asteapta un raspuns sau nu... incerc totusi sa va rog sa priviti cu seriozitate problema si sa cautati rezolvarea cauzelor ce duc la acest einfectii dentare si nu sa tratati numai efectele care vor reapare de multe ori de acum incolo. anestezia locala nu are efecte adverse daca este corect administrata.

  MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL RAPID
 • abces la 1 an si 10 luni
  "Abces La 1 An Si 10 Luni" de Matei Maria Anisoara, 29 Iulie 2010

  abces la 1 an si 10 luniam o fetita de 1 an si 10 luni cu pungaa de puroi la o masea.ce as putea face fara a ajunge la stomatolog?

  abces la 1 an si 10 lunide ce sa nu ajungeti la un stomatolog? Acesta va poate trata copilul si poate sa va dea sfaturi foarte utile in ceea ce priveste igiena dentara si modalitatile de prevenire a cariilor la copii. Nu va poate ajuta nimeni pe internet pana nu va vedea exact leziunea si astfel va va da si o reteta daca este cazul. Trebuie sa tratati cu mare seriozitate aceste afectiuni pentru ca nu sunt normale, mai ales la aceasta varsta.

  abces la 1 an si 10 luni
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti