Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • um as putea sa imi indrept dintele
  "Um As Putea Sa Imi Indrept Dintele" de Amalia, 01 Septembrie 2010

  um as putea sa imi indrept dinteleCum as putea sa imi indrept dintele de sus fara a ma duce la medic si fara aparat dentar.As dori o solutie care o pot face eu singura.Multumesc !

  um as putea sa imi indrept dintelenu puteti sa indreptaati singura dintele oricat de putin ar fi el inclinat. cereti ajutor de specialitate.

  um as putea sa imi indrept dintele
 • Durere de dinti
  "Durere De Dinti" de Anca, 26 August 2010

  Durere de dintiam 2 dinti apropiati plombati,care din pacate au inceput sa ma doara atunci cand mananc rece.Pe deasupra,unul dintre ei a inceput sa se carieze din nou.Care ar pputea fi cauza durerii?Are legatura cu plomba?Poate nu au fost tratati corespunzator?Va multumesc!

  Durere de dintidaca plombele au fost facute de curand este posibil ca la inceput, mai ales daca materialul de plombe este compozitul (la culoarea dintelui) sa fie mai sensibili. cat despre faptul ca au inceput sa se carieze nu este deloc normal. mergeti sa discutati si sa rezolvati problema cu medicul dvs.

  Durere de dinti
 • caria de biberon
  "Caria De Biberon" de Cristina Tranca, 11 August 2010

  caria de biberonfetita mea de 1 an si 7 luni mananca doar la biberon. nu vrea altfel deloc. nu vrea nici sa vada despre ce mancare este vorba, nici nu gusta, nici nu vrea sa vada lingurita. nu am cum, daca nu ii dau biberonul nu mai mananca deloc, am incercat de multe ori sa o dezvat, cu tot felul de incercari. problema este ca am obsevat niste pete albe pe dintii din fata sus. mentionez ca are doar 4 dinti, 2 sus, 2 jos si 3 masele. primul dinte a iesit la 1 an si 3 luni. i-am dat vigantol pana la 1 an si 6 luni. cum as putea sa previn afectarea dintisorilor de aceasta carie de biberon? multumesc anticipat

  caria de biberonscapand de alimentatia prin biberon. altfel nu aveti cum. din pacate.

  caria de biberon
 • dinte definitiv care a crescut cu o pata galbuie
  "Dinte Definitiv Care A Crescut Cu O Pata Galbuie" de Fenciuc Virginia, 09 August 2010

  dinte definitiv care a crescut cu o pata galbuieStima Domn Doctor, sunt mamica unui baietel de 6 anisori, care a schimbat incisivii de sus. Incisivii de lapte, cei de sus, au fost macinati/ cariati. In sfarsit am scapat de ei, dar acum ne confruntam cu o alta problema. Unul dintre ei (acesta la care avem si problema), a iesit in spatele celui de lapte, fara ca acesta sa se fi miscat deloc. Am fost la stomatolog, l-am extras, a mai crescut, si totodata s-a si aliniat cu celalt incisiv, care deja era crescut (vorbesc de cel definitiv). Problema este la acest incisiv care a crescut in spatele celui de lapte, care observ dupa ce a mai crescut putin, ca este patat (o pata de culoare galbuie) intr-o parte. Va rog daca se poate sa-mi faceti ceva recomandari, ce ar fi de facut si care credeti ca ar fi cauza? Va multumesc din suflet!

  dinte definitiv care a crescut cu o pata galbuiesfatul meu este sa va adresati direct unui medic stomatolog in cabinet. este greu sa va dau un raspuns corect fara a face o consultatie.

  dinte definitiv care a crescut cu o pata galbuie
 • indreptare dinti
  "Indreptare Dinti" de Tican Daniela, 07 August 2010

  indreptare dintiBuna ziua. Am si eu o intrebare. Am 24 de ani si vreau sa imi indrept dintii.Daca am un dinte tratat (fara nerv) mai poate fi indreptat? Ce inseamna revitalizarea dintelui? Va multumesc.

  indreptare dintiun dinte tratat si care nu mai are nerv (devitalizat) poate fi tratat ortodontic si poate fi indreptat. revitalizarea dintelui nu exista ca termen deoarece nu poate fi realizata. nervul nu poate fi refacut dupa procedura de devitalizare.

  indreptare dinti
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti