Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • aprat dentar
  "Aprat Dentar" de Andreea, 02 Octombrie 2010

  aprat dentarbuna ziua!d curant mi-am pus aparat dentar si acum mi s-a pus si o gutiera jos.este cimentata si e foarte incomoda.prea inalta si ma deranjeaza la vorbit si imi tine gura stramba.cum as putea sa o dezlipesc si sa o tin doar noapte nu si la scoala?astept un rasp...va multumesc!

  aprat dentarraspunsul vi-l poate da medicul ortodont. din moment ce vi l-a pozitionat in asa maniera presupun ca asa trebuie sa si ramana.si nu doar acasa...

  aprat dentar
 • Aparat dentar
  "Aparat Dentar" de Popescu Georgiana, 30 Septembrie 2010

  Aparat dentarAm 17 ani si am caninii pozitionati mai sus decat ar trebui. Se pot indrepta cu aparat dentar mobil? Daca nu, care ar fi solutia?

  Aparat dentarse pot indrepta cu aparat dentar si asta este si indicatia mea. mergeti la un ortodont care va poate ajuta.

  Aparat dentar
 • parotontoza
  "Parotontoza" de Carmen Dumitru, 24 Septembrie 2010

  parotontozaCand un pacient merge la stomatolog avand parodontoza nu trebuie prima data ca stomatologul sa incerce un tratament pentru parodontoza si apoi sa-i propuna pacientului o solutie pentru a reface datura

  parotontozade obicei cand un pacient se diagnosticheaza cu parodontoza se incepe prin a face orice posibil pentru a inlatura cauzele ce au dus la acea parodontoza. iar una dintre primele cauze este cea bacteriana. eu de exemplu, fac curatirea profesionala in prima sedinta/sedinte. in cazul dvs nu stiu care sa fi fost motivul pentru care medicul e decis sa inceapa sa scimbe lucrarile protetice. incercati sa discutati cu dumnealui motivele.

  parotontoza
 • masea cu probleme
  "Masea Cu Probleme" de Aurelian, 24 Septembrie 2010

  masea cu problemeBuna ziua,am facut o extractie la maseaua de minte si in capatul radacinii era ceva ce d.na doctor nu a mai vazut,ar fi vorba despre o tumora conopidica nu stiu daca mam exprimat corect.D.na doctor ma asigurat ca totul este ok.Va rog frumos parerea dvs. ca sunt disperata.

  masea cu problemetrebuie vazuta o radiografie pentru a da un diagnostic corect. de obicei la maselele de minte nu sunt probleme legate de chisturi sau complicatii post-operatorii altele decat dureri.

  masea cu probleme
 • Parodontoza
  "Parodontoza" de Carmen Dumitru, 23 Septembrie 2010

  ParodontozaVa rog sa-mi spuneti daca in cazul unei parodontoze este bine ca pacientul sa apeleze la o placa flexibila,in felul acesta pastrandu-si o parte din dantura.Va multumesc.

  Parodontozamedicul alege varianta potrivita in functie de cazul dvs. nu este o "reteta" exacta pentru cei care au parodontoza.

  Parodontoza
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti