Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • gingii umflate
  "Gingii Umflate" de Andrei Spinu, 26 Octombrie 2010

  gingii umflatede ce se umfla gingiile si care e primul ajutor in acest caz?

  gingii umflategingiile se umfla datorita mai multor factori: hormonali, traume fizice, fumat, tartru. in toate aceste cauze se actioneaza la fel: detratraj manual sau cu ultrasunete. in cazul in care nu veti face acest detartraj, gingiile dvs vor contnua sa se umfle si vor cauza in timp pierderea osului de sustinere a dintilor respectivi - parodontoza. nu asteptati pana atunci si faceti detartrajul de acum incolo o data la 6 luni.

  gingii umflate
 • abces dentar
  "Abces Dentar" de ALEXANDRA BALANISCU, 26 Octombrie 2010

  abces dentarce pot sa fac daca am un abces dentar care a erupt prin obraz si elimina zilnic puroi ?

  abces dentarsa mergeti la medic. de urgenta.

  abces dentar
 • tratament cu fluour
  "Tratament Cu Fluour" de Serin Cristina, 22 Octombrie 2010

  tratament cu fluourbuna ziua am un baietel de 2 ani si 6 luni.as dori sa stiu daca la aceste varsta trebuie dus la dentist pt tratament bianual cu fluour. in plus are 2 sparturi la dintisorii din fata. cumva trebuie tratati in vreun fel pt a preveni viiitoare carii? sunt din Ploiesti, imi puteti recomanda cumva vreun cabinet sau vreun medic pt control? va multumesc anticipat

  tratament cu fluourbuna ziua! la varsta aceasta nu coopereaza pentru un tratament local cu fluor. in schimb puteti incerca sa mergeti la medic pentru a se acomoda cu atmosfera. din pacate, chiar daca si eu sunt din ploiesti, nu stiu pe nimeni acolo astfel incat sa va pot trimite. spartura pe dintii din fata cred ca este mica, dar este mai bine sa fie evaluat de catre medicul din ploiesti la care veti ajunge.

  tratament cu fluour
 • Cariuta
  "Cariuta" de Maria Serban, 19 Octombrie 2010

  CariutaBuna ziua! Am un baietel de 4 ani si 5 luni si de vreo 1 zile am obsrvat la o maseluta o cariuta cat un vf. de ac. Am incercat sa discut cu el si sa-i zic sa mergem la stomatolog dar ezita. Ce ar trebui sa fac? Sa merg cu el la stomatogol pana nu se face mai mare cariuta si nu incepe sa-l doara? Va multumesc!

  CariutaBuna ziua! In primul rand, pana la aceasta varsta datoria Dvs era sa il fi familiarizat deja cu medicul stomatolog. Asadar, macar acum, mai ales ca are si aceasta problema (si sper sa fie doar aceasta si nu mai multe) trebuie sa mergeti sa rezolvati. Incercati sa gasiti un medic care sa fi lucrat mai mult cu copiii si care sa poata avea rabdare, tehnica si cu care sa puteti construi pe viitor o relatie de lunga durata medic-pacient. Mult succes!

  Cariuta
 • dinti lati in fata
  "Dinti Lati In Fata" de Ioana, 04 Octombrie 2010

  dinti lati in fataBuna ziua,am o intrebare se pot pili din lungime cei doi dinti din fata ca sunt tip 'castor' si uneori mie rusine sa rad ca nu arata bine.....

  dinti lati in fatase pot pili, se pot colora, imbraca, macina, rupe, orice. nu este insa solutia cea mai buna. incercati sa discutati direct, fata in fata cu un medic care poate sa vada si sa va dea un raspuns exact in functie de problema dvs, vazand dintii dvs.

  dinti lati in fata
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti