Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Durere
  "Durere" de Dochita Aurelia, 29 Ianuarie 2011

  DurereMa doare o masea simt durerea de la cap pana la gat toata partea stanga.Ce am este infectie daca nu sa umflat deloc ce tratament sa iau?

  Dureremergeti la medicul stomatolog pentru a va face tratamentul necesar.

  Durere
 • lucrare dentara
  "Lucrare Dentara" de Anca, 28 Ianuarie 2011

  lucrare dentaraBuna ziua, Anul trecut m-am hotarat sa merg la dentist sa rezolv problemele existente in ideea ca mi-am dorit o sarcina si sa nu intervina ulterior pe parcursul ei.Asfel mi-au fost puse doua coroane metalo-ceramice,una la o masea sparta si reconstruita de mai multe ori si una la o masea care avea doar pivot,fara pereti.la o luna dupa cimentare,coroana pe pivot s-a rupt.Mentionez ca era vb de primul premolar.Medicul mi-a zis ca deoarece forta masticatorie e mare in partea superioara imi recomanda o punte,fiind necesarea slefuirea doar unui dinte sanatos,cealalta masea stalp fiind imbracata acum cativa ani.Mi-a extras maseaua,am asteptat doua luni pt vindecare,apoi mi s-a cimentat puntea metalo-ceramica.La trei saptamani de la cimentare,am inceput sa am dureri.Am fost la medic,am facut film si mi-a zis ca radacina maselei anterior imbracate de alt medic acum cativa ani era stramba si necrozata.Mentionez ca inainte de a mi se face puntea nu m-a trimis sa fac un film.Medicul mi-a zis ca poate incerca sa trateze radacina,dar fiind stramba nu garanteaza reusita si ca pot avea mereu probleme ca atunci,asa ca mi-a taiat lucrarea pt a extrage acea masea,urmand sa mi se faca puntea pe 4.medicul a zis ca nu mai trebuie sa platesc,ca e vina lui ca nu a verificat.mi s-a facut si aceasta extractie,am asteptat sa se vindece 2 luni,dupa care mi s-a facut puntea pe 4 masele.Pt a face aceasta punte a descoperit a doua coroana facuta initial.Problema e ca imediat dupa cimentare,am inceput sa am dureri de tampla,de maxilar,simteam puntea inalta.Am fost la mici retusuri,dar parca tot nu e ok.Medicul zice ca este,dar eu nu mai am incredere in el.M-am gandit ca poate de la diferentele de temperatura am dureri asa surde,nu ascutite.Nu stiu ce sa fac?mai e lucrarea asta in garantie dupa ce mi-a refacut-o din vina lui?sa dau alti 450 de euro sa mi-o refac,e cazulnu vreau sa-mi fie compromisa ocluzia,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc.

  lucrare dentaraPovestea Dvs este din pacate trista si imi exprim pe aceasta cale regretele pentru modul in care colegi de breasla inteleg a fi in folosul pacientului. In primul rand am un semn de intrebare privind fractura acelui prim premolar si anume faptul ca nu ar fi trebuit ca acest lucru sa se intample. In al doilea rand este pacat ca pornind de la o lucrare pe 2 dinti s-a ajuns la o lucrare ce cuprinde 4 dinti. Daca prima data medicul nu v-a ridicat semne de intrebare in ceea ce priveste calitatea lucrarilor sale, este momentul ca macar acum, dupa atatea fapte, sa incercati sa gasiti si o a doua opinie. incerc sa fiu cat se poate de diplomat, insa imi este foarte greu. Astept vesti!

  lucrare dentara
 • proteza dentara
  "Proteza Dentara" de Valy, 27 Ianuarie 2011

  proteza dentarabuna as vrea sa stiu cat mar costa o proteza dentara de jos? rog rasp cat mai repede

  proteza dentarao proteza dentara inferioara costa in jur de 750 de lei.

  proteza dentara
 • intrebare
  "Intrebare" de Monica, 22 Ianuarie 2011

  intrebareIeri 21.01.2010, am fost la stomatolog pentru a-mi extrage o masea,dar dupa aproape o ora nu a putut sa-mi scoata radacinile,dar marti ma voi duce din nou sa o extrag!Nici anestezia nu si-a facut efectul. Este vreo infectie la masea?

  intrebareprobabil ca da. daca mai aveti probleme va rog sa imi spuneti pentru a va putea ajuta cu un nou sfat.

  intrebare
 • intrebare
  "Intrebare" de Melisa, 20 Ianuarie 2011

  intrebareBuna ziua,am o fetita de 3 ani si 8 luni ,locuim in Franta de o saptamana ne confruntam cu o maseluta care sa umflat are gaura ne-am dus la doctor generalist ne-a dat amoxacilina 250/5ml o ling dimineata si una seara, am terminat tratamentul si nici un rezultat tot umflata este dar nu o doare.Problema mea este ca o programare aici la orice dentist dureaza si santem programate pe 10 februarie putem sta pana atunci,de ce nu ii sa desumflat ce trebuie sa facem.Va multumesc foarte mult.

  intrebareiata si neajunsurile civilizatiei din vest... tratamentul medicamentos nu inlatura cauza ci doar efectul. este posibil ca in 2-3 zile sa treaca abcesul. daca acum s-ar interveni, tratamentul ar consta in trepanarea dintelui (gaurirea dintelui) si ar dura 20 de secunde (efective de lucru cu freza), nu ar durea deloc si ar avea efectul scontat. astfel infectia ar drena in timp, urmand ca dupa aceea sa se recurga la tratamentul mecanic de canal si obturatia de canal a dintelui in cauza.

  intrebare
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti