Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • molar de minte
  "Molar De Minte" de Andrada, 21 Martie 2011

  molar de minteBuna ziua! Astai am avut surpriza sa ma trezesc cu partea dreapta a obrazului putin umflata si dureroasa datorita molarilor de minte sup si inf. trebuie sa iau ceva antibiotice? sau ce se poate face?

  molar de mintear trebui sa faceti o vizita la medicul stomatolog pentru a vedea cauza si a o trata-o. este posibil sa vi se prescrie si o reteta cu antibiotice.

  molar de minte
 • Continuarea intrebarii
  "Continuarea Intrebarii" de Mariana, 14 Martie 2011

  Continuarea intrebariiImi puteti spune daca pot taia lucrarea la jumatate, asta insemnand sa imi ramana sub lucrarea de gaudent molarul de minte si molarul de 12 ani(cel lipsa) iar separat sa pun o alta lucrare de ceramica care sa cuprinda molarul de 6 ani si premolarul 2???lucrarea actuala contine cei 4 dinti din gaudent.

  Continuarea intrebariinu se poate pentru ca nu se admit in cazul acesta extensiile meziale ale lucrarilor protetice.

  Continuarea intrebarii
 • Buna ziua
  "Buna Ziua" de Mariana , 13 Martie 2011

  Buna ziuaAm o lucrare dentara din gaudent in partea stanga jos care cuprinde maseaua de minte(stalp de sustinere),una lipsa(punte) si cei 2 molari (stalpi de sustinere).Medicul care mi-a facut lucrarea nu stiu de ce mi-a stricat cei 2 molari si nu unul!!Pot taia lucrarea la jumatate,asta insemnand sa imi ramana maseaua de minte care sa o sustina pe cea lipsa(din gaudent)iar separat pe cei 2 molari sa pot pune o alta lucrare din ceramica?

  Buna ziuain gura avem urmatorii dinti, din spate in fata: molarul de minte molarul de 12 ani molarul de 6 ani premolar 2 premolar 1. din cate inteleg eu aveti lipsa molarul de 12 ani si lucrarea se sustine pe molarul de minte, molarul de 6 ani si premolarul 2. nu stiu de ce a cuprins si premolarul 2. poate din ratiuni financiare pentru medic :)

  Buna ziua
 • Extractia dintilor de lapte
  "Extractia Dintilor De Lapte" de Mihaela Necula, 09 Martie 2011

  Extractia dintilor de lapteBuna ziua Va rog foarte mult sa ne ajutati,am un baietel de 8 ani,are probleme cu maselutele de lapte cariate .Merge la scoala la dentist de la inceputul anului,de doua ori pe saptamana.De fiecare data i se pune pansament,se optureaza,dar nu i se pune vreo plomba care sa ii ramana pana la caderea initiala,etc.Ideea este urmatoarea:din 2 carii mici,am ajuns la ditamai gaurile,foarte dureroase,iar copilul nu mai suporta acest chin saptamanal(nu este vreun rasfatat cum a afirmat d-na asistenta),i-am spus doctorei si eu si baietelul sa i le scoata, deoarece una este cu cangrena si una cu nu stiu ce(am uitat termenul) si extrem de dureroase. Intrebarea mea este:Unde sa scoatem aceste masele in siguranta(fara dureri si alte probleme,pe diferitele site-uri ale firmelor,cabinetelor costa sute de RONI,copilul a ajuns in stadiul in care deabia mai poate manca cate ceva.Am inteles ca este si o pasta de dinti care combate durerea si sensibilitatea dintilor.Care este aceasta pasta? Va multumesc anticipat, Mihaela Necula

  Extractia dintilor de laptedaca sunteti din bucuresti va astept cu drag la mine in cabinet. o extractie costa 100 ron. nu exista nici o pasta de dinti care sa va ajute in problema baietelului dvs din pacate.

  Extractia dintilor de lapte
 • airflow
  "Airflow" de Andra, 08 Martie 2011

  airflowPuteti sa-mi spuneti ce inseamna airflow? am vazut ca exista detartraj care include asa ceva sau care nu include.multumesc anticipat.

  airflowhttp://welldental.ro/profilaxie.htm air flow este o procedura suplimentara detartrajului prin care cu ajutorul unei pulberi de bicarbonat de calciu sau sodiu, apa si aer se realizeaza curatirea dintilor. nu este dureroasa.

  airflow
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti