Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • durere
  "Durere" de Florina, 18 Mai 2011

  durerebuna seara...am o problema la masea.astazi am fost la dentist sa`mi scoata o masea..dar de ieri am gingia umglata..ce as putea face sa nu mai fie umflata?ast raspuns.

  durereintrebati medicul stomatolog deoarece nu am de unde sa stiu ce poate fi acolo.

  durere
 • canini
  "Canini" de Claudia, 10 Mai 2011

  caniniBuna ziua, vreau sa ma informez si eu ce poate sa imi faca stomatologul pt caninii mei cariati si ramasa doar radacina. Caria s-a extins si la dintii din jurul lor (la amandoi caninii am probleme). Imi face extractie sau mi-i pune cu pivot ca vreau sa ii pun

  caninise recomanda salvarea acestor dinti, nu extractia. pivotul ar fi o solutie foarte buna, da.

  canini
 • carii pe dinti
  "Carii Pe Dinti" de Maria, 05 Mai 2011

  carii pe dintiFetita mea are 2 ani si are pe dintii din fata carii pana la jumatate si incep sa se extinda si pe cei laterali.Medicul stomatolog a zis sa nu ma ingrijorez pentru ca nu se poate face nimic pt. ca vor cadea. Ar trebui sa consult alt stomatolog sau sa-i urmez sfatul? Sunt ingrijorata pentru ca incep sa se si pe ceilalti dinti. Multe multumiri!

  carii pe dintiideal ar fi sa plombati acei dintisori. daca copilul coopereaza (ceea ce ma indoiesc) va recomand sa plombati pentru ca altfel cariile se extind si apar complicatii ulterioare (abcese).

  carii pe dinti
 • STOMATO
  "STOMATO" de PETRIA, 05 Mai 2011

  STOMATOfiica mea are 6.4 ani. are o carie am fost cu ea de 2 ori la dr stomato ar spune ca ii este frica. ce sa fc? multumesc

  STOMATOprima vizita la stomatolog este cea mai importanta si trebuie facuta cu rabdare si eventual repetata pana cand medicul si copilul construiesc o relatie bazata pe incredere. incercati sa vorbiti cu copilul si daca tot nu reusiti sa se acomodeze cu medicul puteti sa incercati sa gasiti altul. trebuie sa reusiti! nu este atat de greu :)

  STOMATO
 • marmoratia
  "Marmoratia" de Mirela, 04 Mai 2011

  marmoratiaBUNA ZIUA.DOMNULE DOCTOR!A-SI DORI SA STIU CE SE POATE FACE LA O MASEA CU PUTINA MARMORATIE SI CIT REZISTA IN TIMP OBTURATIA CU COMPOZIT PE 22,23. MULTUMESC FRUMOS!

  marmoratiala un molar cu marmoratie se poate face sigilare cu un material fotopolimerizabil. compozitul ar trebui sa reziste in medie 5-7 ani.

  marmoratia
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti