Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Pete
  "Pete" de Maria, 09 Iunie 2011

  PeteBuna am 17 ani si de ceva timp mi-au aparut niste pete negre pe dinti am incercat sa le elimin prin periaj dar nu dispar...ce pot sa fac sa scap..imi este teama de medicul dentist

  Peteimprieteneste-te cu medicul dentist! numai el poate sa te ajute printr-un detartraj.

  Pete
 • info
  "Info" de Dana, 09 Iunie 2011

  infoBuna ziua, am o fetita de 4 ani jumatate cu care am colindat pe la 3 medici specialisti in pedodontie de cel putin cate 2 ori la fiecare dintre ei ca sa tratam o carie. la inceput am fost la un medic f intelegator si bun care a reusit sa ii trateze 2 dintre carii. intre timp, a plecat din tara asa ca am cautat pe altcineva prin recomandari. din pacate, la urmatorul la care am fost s-a speriat, sau a durut-o f tare asa ca de atunci tot cautam pe altcineva. tot din pacate, ea plange si nimeni nu a reusit sa o convinga pana acum decat sa o consulte. am vazut ca exista o metoda de sedare cu protoxid de azot si pare ca ar fi ultima noastra solutie. insa nu stiu cum am ajuns aici cata vreme ea este un copil intelegator si rabdator si f cuminte. Intrebarea mea este : sa mai incercam la alt medic sau sa apelam la o metoda de sedare?multumim mult de tot!

  infoparerea mea este sa incercati la un alt medic intelegator si rabdator care sa va ajute sa depasiti momentul acesta. tratamentul se bazeaza pe increderea micutei in medic si nimic mai mult. inhalosedarea se practica in cazuri grave sau pacienti cu deficiente. nu este cazul, asa ca nu ramane decat sa va tin pumnii in a gasi persoana de care aveti nevoie in acest moment.

  info
 • Problema
  "Problema" de Adi, 05 Iunie 2011

  ProblemaBuna seara. Domnule doctor am o mare problema cu dantura am incercat toate solutile (pasta de dinti aprope toate ,tratamente,ata dentara ) da tot mi se cariaza dinti am 18 ani si dinti mei arata ca cei ai unu batran ce pot face?

  Problemamergeti la o consultatie pentru un diagnostic si un plan de tratament. in ziua de astazi sunt multe materiale biocompatibile care va pot ajuta.

  Problema
 • despre masea
  "Despre Masea" de Florin, 30 Mai 2011

  despre masease poate scoate o masea daca se administreaza antibiotice?

  despre maseada, atata timp cat nu exista abces/infectie.

  despre masea
 • Dinti stricati la 2 ani
  "Dinti Stricati La 2 Ani" de Ioana Iosip, 20 Mai 2011

  Dinti stricati la 2 aniNepotul meu de 2 ani are dintii stricati ce ar putea face cu el?

  Dinti stricati la 2 anicautati cauza (poate fi carie de biberon) si mergeti la medicul stomatolog unde impreuna cu acesta sa rezolvati in timp aceste carii.

  Dinti stricati la 2 ani
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti