Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Ata chirurgicala
  "Ata Chirurgicala" de Liviu, 07 Iulie 2011

  Ata chirurgicalaBuna ziua! In urma cu aprox 3 saptamani am suferit o interventie chirurgicala (rezectie apicala). La aprox 10 zile de la interventie am fost la medicul care a efectuat interventia pentru a-mi scoate firele. La cateva zile dupa scoaterea firelor am constatat ca dintr-o gingie (undeva in spate) ieseau doua fire care se uneau intr-un nod. Fara sa stau prea mult pe ganduri am luat o foarfeca si am taiat cele doua fire. Acum nu se mai vede nimic dar ma gandesc ca poate a mai ramas ceva ata chirurgicala in gingie. Ce ar trebui sa fac?

  Ata chirurgicalamergeti la medicul care v-a facut interventia.

  Ata chirurgicala
 • pete dinti imbracati
  "Pete Dinti Imbracati" de DUMITRU MIHAELA, 29 Iunie 2011

  pete dinti imbracatiBuna.Am 32 ani,am dintii de sus imbracati de 8ani,nu stiu cu ce material ,problema este ca imi sangereaza gingiile si raman patati de sange si urati.cu ce ma pot spala sa devina iar albi?nu mai stiu ce pasta de dinti sa mai folosesc.va multumesc si astept raspuns.

  pete dinti imbracatiprobabil sunt metalo-acrilat si acrilatul irita la maxim gingia. nu puteti face nimic pentru a schimba cuolarea in afara de a schimba lucrarea. cu una noua.

  pete dinti imbracati
 • ce sa fac?
  "Ce Sa Fac?" de Alecu, 26 Iunie 2011

  ce sa fac?buna ziua am o fetita in varsta de 1an si 9 luni care de la o vreme pare foarte obosita. ii este somn mai mereu(daca se scoala la 9 la ora 10 ei i se face somn)nu stiu ce sa fac. asta se intampla cam de o saptamana. si tot cam de o saptamana se freaca foarte rau si la nas dar si la ochii. astept un sfat de la dvs. va multumesc

  ce sa fac?ati adresat intrebarea medicului dentist. va rog sa redirectionati catre medicul pediatru. va multumesc!

  ce sa fac?
 • anestezie si raze x in sarcina
  "Anestezie Si Raze X In Sarcina" de Nicoleta, 21 Iunie 2011

  anestezie si raze x in sarcinasunt insarcinata in 23 de saptamani am voie extragere de masea de minte si raze x la alta masea va multumesc

  anestezie si raze x in sarcinaextractia se poate face daca este obligatoriu. radiografia se poate face si ea insa in romania nu se recomanda. in america spre exemplu se fac investigatii radiologice ale danturii si in sarcina cu protectie maxima asupra pacientei. sfatul meu este sa amanati daca se poate aceasta interventie. altfel, discutati cu medicul dvs dentist si ginecolog.

  anestezie si raze x in sarcina
 • probleme
  "Probleme" de Elena, 16 Iunie 2011

  problemeam ceva carii si nu am un loc de munca deci nu prea imi permit sa ma duc la un stomatolog sunt tanara si e foarte urat sa nam dinti unde imi recomandati sa merg undes preturi mici.multumesc

  problemenu stiu unde sa va spun sa mergeti. depinde de orasul in care locuiti. incercati la policlinica stomatologica, in cazul in care mai exista asa ceva sau la facultate, in cazul in care aveti un centru universitar in apropiere. problema este ca la facultate se intra acum in vacanta si nu mai gasiti studenti care sa se ocupe de dvs.

  probleme
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti