Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • carii
  "Carii" de Mariana, 08 August 2011

  cariiam o fetita de 2 ani caruia i-a aparut un punct de carie pe premolar. nu a folosot biberon, suzeta, se spala pe dinti si calciu de cind s-a nascut o data la doua luni. N u se abuzeaza de dulciuri, putin si ocazioanal. ce este de facut ?Nu sint probleme de alimentatie.

  cariifaceti un control la medicul stomatolog. aici veti afla ca nu exista premolari, ci numai molari la dentitia de lapte, si poate nu sunt carii ci numai puncte cauzate de tratamentul cu fluor-vigantoletten.

  carii
 • infectii
  "Infectii" de Mihai, 06 August 2011

  infectiiam si eu o intrebare stiu ca suna un pic ciudat dar vreau sa stiu dac pot aparea iritatii mai exact cosuri ,de jur imprejurul buzelor din cauza unor infecti la dinti si masele va multumesc

  infectiida. nu stiu cum arata la dvs dar infectia poate fistuliza chiar si cutanat. asta in cazuri extreme.

  infectii
 • nerv
  "Nerv" de Bogdan, 06 August 2011

  nervBuna Ziua..astazi am fost la dentist si mi-a omorat nervul de la o masea..acum dupa ce a trecut anestezia,ma doare locul acela cand incerc sa deschid gura larg..nu pot spune ca ma doare maseaua,ci locul acela..este ceva normal??multumesc

  nerveste ceva normal, probabil de la anestezie. probabil dintele este la mandibula (jos).

  nerv
 • problemele stomatologice
  "Problemele Stomatologice" de Samartinean Elisabeta, 05 August 2011

  problemele stomatologicefetita mea de 5 ani are o carie la ultima masea din dreapta, jos,s-a umflat in partea dreapta, am fost la stomatolog, ia curatat caria dar nu a plombat-o,mi-a spus sa-i dau nurofen, pe fetita o ddoare mai tare maseaua dar s-a si umflat mai tare. Intrebarea mea este: nu trebuia sa-i dau un antibiotic? va multumesc

  problemele stomatologiceraspunsul este: medicul trebuia sa ii faca trepanarea maselutei in primul rand daca nu avea rabdara/cunostinte sa ii inceapa tratamentul de canal. daca ii dati antibiotic se va ameliora, insa trebuie indepartata cauza, nu tratat efectul. astept vesti de la dvs!

  problemele stomatologice
 • masea umflata
  "Masea Umflata" de Lili, 21 Iulie 2011

  masea umflataMa scuzati vam scris ieri,fetita nu coopereaza deloc la dentist din cauza asta ii se pune masca in Franta,aici nam gasit nici un cabinet cu asa ceva.Pot sai administrez Amoxacilina o avem.Din ce cauza sa putut umfla o maseluta cu plomba.Va multumesc foarte mult.

  masea umflataun dinte se umfla dintr-un singur motiv: bacterii. acestea se pot forma si sub o plomba cand nervul dintelui moare, se necrozeaza, sau cand dintele este deschis din cauza unei carii profunde. la dintele in cauza plomba este mare si de aceea a murit nervul. ce trebuie facut? tratament pe canal, obturarie de canal si plomba. lucrurile se rezolva in 2 sedinte.

  masea umflata
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti