Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Masea de minte
  "Masea De Minte" de Raluk, 15 Ianuarie 2012

  Masea de minteAcum doua saptamani am avut o interventie chirurgicala la o masea de minte care nu avea loc sa creasca.Saptamana aceasta,mai exact marti am fost sa-mi scoata firele.Problema ar fi ca acolo unde am avut un coltisor de masea iesit a aparut o gaura(acolo am fost cusuta)si se vede si un capat foarte mic de ata.Precizez ca nu ma doare si nici nu sangerez!Este vreo problema,ar trebui sa mai merg la un consult?

  Masea de mintemergeti la un consult, cu toate ca nu cred ca e vreo problema.

  Masea de minte
 • Buna ziua!
  "Buna Ziua!" de Madda, 13 Ianuarie 2012

  Buna ziua!Buna ziua! Am avut o extractie la o masea si dupa d-na stomatolog ma cusut pt a se vindec mai repede rana din urma extractiei. Ma va dure cand va scoate firele ?

  Buna ziua!nu va durea. le taie si le trage usor, ele aluneca si dvs nu simtiti nimic.

  Buna ziua!
 • Canini in plus
  "Canini In Plus" de Petre Raluca, 10 Ianuarie 2012

  Canini in plusBuna!Numele meu este Raluca, am 17 si mi-a iesit cateva luni bune in partea de sus langa caninul din stanga inca un canin si este aproape cat cel normal ( este crescut in interior ), iar acum de putin timp a iesit langa celalt (cel drept)la fel prin interior.Daca ma puteti ajuta cu cateva informatii va rog!Multumesc!

  Canini in plusmergeti la medicul stomatolog pentru a vedea care este problema. de obicei caninii nu sunt dinti supranumerari.

  Canini in plus
 • sfat
  "Sfat" de Ionut, 09 Ianuarie 2012

  sfatBuna ziua.Am plombe pe 90% din dintii din fata, practic dintii propriu-zisi sunt doar cate un ciot acoperit de o parte si de alta de plombe schimbate acum 2 -3 ani . Acum plombele s-au decolorat serios schimbandu-si foarte tare culoarea facandu-se extrem de urate.Ce sfat imi puteti da pentru a-mi rezolva problema de natura estetica?Am inteles ca se apeleaza din ce in ce mai mult la fatete de portelan , ce ma sfatuiti sa fac avand in vedere ca am si 18 ani? De polizarea plobelor deja existente si imbracarea ramasitei de dinte ce parere aveti?Va multumesc anticipat.

  sfatfatetele se recomanda pe dintii care nu sunt foarte afectati de carie/au plombe. daca materialul de obturatie este in cantitate mare, atunci recomandarea este pivotul radicular si coroana pentru dintele/dintii respectivi.

  sfat
 • Albire dinti urgent
  "Albire Dinti Urgent" de Soltan Daniela, 29 Decembrie 2011

  Albire dinti urgentVa rog mult sa imi spuneti daca albirea dentara cu lampa se poate face si in cazul in care pe 4 dinti din fata partea superioara am fatete. Va multumesc!

  Albire dinti urgentse poate insa lucrarile protetice/plombele nu isi modifica culoarea.

  Albire dinti urgent
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti