Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • infectii dentare
  "Infectii Dentare" de Angela, 28 Ianuarie 2012

  infectii dentarebuna seara,am 42 de ani si am o rugaminte daca puteti sa-mi dati un sfat . Am avut o infectie la cei 2 dinti din fata ,partea de sus. dupa ce m-am umflat pana la ochi (intre timp am luat vreo 2 zile amoxicilina si mi se umfla tot mai tare ), m-am dus la stomatolog (unde am gasit pentru ca era dupa sarbatori in data de 3 ianuarie ), care mi-a facut o incizie si mi-a curs puroi ,dupa 2 zile m-am dus din nou la el si m-a spalat cu o solutie sarata, am mai luat 5 zile augmentin . Am uitat sa mentionez ca aveam o lucrare dentara fixa la toata partea de sus . Dupa o saptamana am fost la alt stomatolog pentru a-mi da lucrarea jos si sa-mi faca alta lucrare. I-am spus ca am avut infectie si ce mi s-a facut.Dupa ce mi-a luat lucrarea jos mi-a spus ca nu se mai poate face nimic ,numai extractii si pe urma o proteza mobila.Problema este ca si dupa extragerea celor 2 dinti din fata, partea de sus, mi-a ramas umflata si dureroasa gingia , ca si cand as mai avea puroi acolo (pana sub nas , parca am un tampon de vata sub buza de sus ) . I-am spus d-nei doctor, dar a zis ca nu este nimic si ca se se trage in timp .( vreau sa mentionez ca seara am impresia ca mi se umfla si mai tare gingia ). Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti ce este acolo, a mai ramas puroi acolo , ce ar trebui sa fac , extractiile celor 2 dinti s-au facut de o saptamana si jumatate .

  infectii dentarenu pot sa va spun nimic pana nu vad si radiografia. imi pare rau.

  infectii dentare
 • SFAT
  "SFAT" de Andreea, 24 Ianuarie 2012

  SFATDe aproximativ 2-3 zile simt o durere si o usturime in acelasi timp in interiorul obrazului, m-am uitat in oglinda si e ceva rosu, banuiesc ca este o afta bucala. Care sunt sfaturile Dumneavoastra? Multumesc!

  SFATaftele bucale trec de la sine in 10-14 zile cu sau fara ajutor medicamentos.

  SFAT
 • zymafluor
  "Zymafluor" de Lucica, 21 Ianuarie 2012

  zymafluorpentru un copil de 6 ani ce este mai recomandat pentru carii dentare:zymafluor sau fluorvigantoletten?multumesc.

  zymafluornici una nici alta. zymafluor se administreaza in perioada de formare a dintilor. acum ueste mult prea tarziu. la fel si pentru vigantoletten. cel mai recomandat sunt spalatul pe dinti si controale regulate o data la 6 luni la medicul stomatolog.

  zymafluor
 • SFAT
  "SFAT" de Andreea, 19 Ianuarie 2012

  SFATDe fiecare data cand ma spal pe dinti, imi sangereaza gingiile. Ce ar trebui sa fac? Multumesc!

  SFATfaceti un consult si mai mult ca sigur este nevoie de un detartraj. aceasta procedura est eindicata o data la fiecare 6 luni.

  SFAT
 • buna
  "Buna" de Pasta De Dinti, 17 Ianuarie 2012

  bunaas daori sa-mi spuneti va rog ce pasta de dinti se foloseste pentru proteza dentara va rog sa-mi dati daca se poate numa de pasta de dinti

  bunapentru proteza dentara mobilizabila se foloseste orice pasta de spalat farfuriile (axion). nu se spala proteza cu pasta de dinti.

  buna
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti