Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • D-soars
  "D-soars" de Sophie, 01 Februarie 2012

  D-soarsNu situ cum insa mam lovit intr-unul din dintii din fata si Mia ramas o spartura mica kre acu sa innegrit , e foarte mica, dar se vede. Putin. Ce trebuie sa fac?

  D-soarsmergeti la medicul stomatolog pentru a va spune ce trebuie facut. nu va fie frica, orice se rezolva cand mergeti din timp.

  D-soars
 • Operatie cu landou
  "Operatie Cu Landou" de Eva Varga, 01 Februarie 2012

  Operatie cu landouBuna ziua! As dori o a doua opinie privind situatia in care ma aflu, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta. Pe scurt: Mi s-au facut niste lucrari din ceramica. Doi dinti + punte pe ambele parti. A doua zi gingia s-a retractat considerabil deasupra a doi dintre dintii cu coroana (gingia deasupra celorlalte coroane este in regula). Mi s-a recomandat o operatie cu landou pentru augmentarea gingiei. Apreciati ca este o indicatie profesionala? Citisem catve lucruri despre aceste interventii, dar nu am gasit nimic privind situatia mea. Nu mi s-a spus ca as suferi de paradontoza. Ideea e ca toata problema a aparut dupa cimentarea provizorie a lucrarii. Va multumesc anticipat.

  Operatie cu landouoperatia cu lambou poate avea succes sau nu. parerea mea este ca in cazul dvs nu va avea succes, problema fiind de la lucrare. din pacate, gingia nu poate sa reziste "pe loc"fara suport osos. chiar daca initial postoperator va arata mai bine, in timp se va retrage. mai mult ca sigur. din pacate.

  Operatie cu landou
 • Rezectie apicala
  "Rezectie Apicala" de Mihaela, 01 Februarie 2012

  Rezectie apicalaBuna ziua.M-am hotarat sa merg la dentist desi mi-e foarteeee frica....m-am dus cu o maseluta care eu o vedeam putin cariata dar cica era destul de tare....si m-a trimis sa mi fac un film...dupa ce m am dus inapoi cu filmul mi-a gasit un chist mareee la dintele din fata stanga si mi-a recomandat o interventie chirurgicala....imi ese foarte frica de operatie:(( de cand am aflat nu mai am liniste nu mai pot dormi noptile....e chiar asa de dureros???mor de frica va jur!!!

  Rezectie apicalanu este deloc dureros in timpul operatiei. se fac anestezii si dvs nu simtiti decat ca se umbla pe locul respectiv. nu va fie frica, trebuie facuta daca vi s-a recomandat acest lucru.

  Rezectie apicala
 • Regenerarea dintiilor cu ajutorul ultrasunetelor
  "Regenerarea Dintiilor Cu Ajutorul Ultrasunetelor" de Ionut, 30 Ianuarie 2012

  Regenerarea dintiilor cu ajutorul ultrasunetelor Buna Ziua domnule doctor ! Vreau sa stiu daca acest fapt este adevarat si daca da , este aparut pe piata ? sursa : http://news.softpedia.com/news/Ultrasunetele-folosite-pentru-a-recreste-dintii-pierduti-ro-28195.shtml Daca stiti mai multe detalii va rog sa ma informati. O zi buna. Multumesc , La revedere !

  Regenerarea dintiilor cu ajutorul ultrasunetelornu citisem despre asa ceva insa daca articolul este adevarat, atunci asa este. asteptam confirmarea si mai ales rezultatele adevarate din timp. pana atunci insa va recomand vizite regulate la medicul stomatolog, o data la 6 luni.

  Regenerarea dintiilor cu ajutorul ultrasunetelor
 • ----
  "----" de Marius, 29 Ianuarie 2012

  ----buna ziua.problema mea este ca am dinti foarte cariati si nu mai pot ajunge la un stomatolog deoarece sunt foarte sensibil iar anesteziile nefacandusi efectul am inceput sa prind frica foarte mare.sincer nu mai rezist la stomatolog fara a fi adormit intru in panica si mie frica de alte complicatii.ce pot sa fac?vreau sa imi remediez toata dantura si doresc niste sfaturi.as dori sa imi recomandati clinici stomatologice care lucra prin metoda adormiirii sau anesteziei totale.am nevoie urgent de sfaturi.

  ----nu stiu nici o clinica stomatologica care sa faca asa ceva. incercati un alt cabinet care foloseste solutii de calitate. pana acum nu am intalnit cazuri in care sa nu amorteasca pacientul.

  ----
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danone



gradinite bucuresti