Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • iritatie pe partea interioara a obrajilor de la sparat dentar
  "Iritatie Pe Partea Interioara A Obrajilor De La Sparat Dentar" de Iacob Corina, 12 Februarie 2012

  iritatie pe partea interioara a obrajilor de la sparat dentarcopilul meu are aparat dentar de trei luni.mai tot timpul este iritat la obraji.mentionez ca igiena dentara o respecta iar iritatia nu l deranjeaza.intrebarea mea este daca aceste iritatij repetate dauneaza sanatatii bucale.mai mentionez ca dentistul mi a dat si niste ceara de lipit dar degeaba.multumesc anticipat pt raspuns

  iritatie pe partea interioara a obrajilor de la sparat dentarnu deranjeaza sanatatii in timp. se va obisnui cu aparatul si in va trece.

  iritatie pe partea interioara a obrajilor de la sparat dentar
 • Maseaua de Minte
  "Maseaua De Minte" de Suciu F, 05 Februarie 2012

  Maseaua de MinteAm 18 ani si mi-a crescut maseaua de minte dar nu in linie dreapta cu ceilalti dinti. Acum a inceput sa ma jeneze si parca rupe gingia si am toata zona umflata. Ce sa fac? Credeti ca trebuie scoasa maseaua?

  Maseaua de Mintetrebuie consultat un medic care face si manopere chirurgicale. cel mai bine mergeti cu o radiografie panoramica pentru un raspuns cat de poate de corect.

  Maseaua de Minte
 • infectie dentara
  "Infectie Dentara" de Alin, 05 Februarie 2012

  infectie dentaraBuna ziua domnule doctor dupa ce am scos un molar cel din dreapta era rupt la scos pe rand in bucati, am inceput sa umblu cu o scobitoare crezand ca mai am resturi,de fapt era osu de la maxilar, as vrea sa stiu daca am facut infectie , am obrazu umflat pana langa ochiu drept.app am amoxicilina de 1g...compresiile reci agraveaza situatia?!?

  infectie dentaramergeti la medicul care v-a facut extractia. nu pot sa va spun ce aveti fara sa vad.

  infectie dentara
 • infectie masea
  "Infectie Masea" de Adi Adi, 03 Februarie 2012

  infectie maseaEste posibil ca o infectie la masea sa dea un ganglion submaxilar?

  infectie maseada, este normal. mergeti la medic cat mai repede

  infectie masea
 • Lifting de sinusuri
  "Lifting De Sinusuri" de Catalina, 01 Februarie 2012

  Lifting de sinusuriBuna ziua, Am o mare rugaminte: daca se poate, sa imi explicati in cateva randuri care sunt riscurile daca refuz procedura de lifting sinusuri propusa de medicul meu stomatolog. As dori sa precizez ca mi s-a explicat utilitatea ei in felul urmator: pentru ca in radiografie sinusul se vede ca este "cazut" deasupra locului unde odata aveam penultima masea, in partea dreapta sus, este necesara interventia mai sus mentionata. Exista riscuri foarte mari pentru sanatatea mea sau acest lifting este util doar in cazul in care doresc sa-mi pun implant sau sa mi se construiasca o lucrare de aditie de masele? M-ar ajuta foarte mult raspunsul dumneavoastra. Va multumesc mult! Cu multa stima, Catalina

  Lifting de sinusuridaca nu faceti aceasta procedura medicul nu poate insera implanturile respective. daca nu faceti implant, trebuie facuta punte dentara in cazul in care mai aveti dinte distal de aceasta bresa. nu exista nici un risc pentru sanatatea dvs.

  Lifting de sinusuri
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti