Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Plombe..
  "Plombe.." de Andreea Cristina, 09 Martie 2012

  Plombe.. Am o foarte mare problema. Acum cativa ani,am fost la medicul dentist pentru cateva polombe la dintii din fata. Cariile s-au rezolvat. Acum,am de infruntat o dilema. Vreau dintii albi! M-am interesat peste tot si mi s-a spus de fiecare data ca odata cu albirea dentara,plombele vor ramane la fel. Ce ar trebui sa fac? Sa imi pun fatete? Multumesc! Vreau neaparat sa am dintii albi!

  Plombe..este cam tarziu sa va doriti dinti albi daca pana acum nu v-ati preocupat de acest aspect. se pot face coronite metalo ceramice sau cel mai bine de zirconiu. fatetele nu le recomand in cazul in care o mare parte din dintele ramas este reprezentat de catre plombe.

  Plombe..
 • punte dentara
  "Punte Dentara" de Adina Craciun, 09 Martie 2012

  punte dentaraam o punte dentara numai ca una dintre maselele slefuite s-a sfaramat astfel ca a mai ramas putin din ea.Ce solutie exista pentru a fixa din nou puntea dentara. Multumesc.

  punte dentarapuntea trebuie refacuta. cu totul.

  punte dentara
 • Intrebare
  "Intrebare" de Marius, 07 Martie 2012

  IntrebareBuna seara. As avea si eu o intrebare. In partea de jos, stanga, imi lipseste primul molar. Din lipsa de bani nu am putut si nu o sa-mi pot pune un implant, asa ca varianta mai accesibila dpdv ar fi o punte dentara, chiar daca trebuie sa sacrific 2 dinti sanatosi (si asa o sa fie un efort destul de mare dpdv financiar). Partea proasta e ca spatiul lipsa lasat de molarul 1 de jos a favorizat deplasarea pe verticala a molarului de sus. Intr-un timp destul de scurt m-am trezit cu el "coborat" destul de mult si cu o carie de toata frumusetea care a distrus o buna parte din el (cumva, interdentar, inspre premolar). Intrebarea ar fi: avand in vedere ca molarul s-a deplasat in jos si ca are o gaura destul de maricica (sa spun ca 70% din el inca mai e intreg), se mai poate salva? Oare o sa mi se poata plomba si apoi slefui cumva astfel incat sa-l scurteze? Mi-e foarte teama sa nu pierd acest molar. Nici nu vreau sa ma gandesc sa fac extractie pentru ca ar insemna sa mai stric alti dinti si in partea de sus pentru punte, iar la 22 de ani...mi se pare ingrozitor. Multumesc!

  Intrebarese salveaza, se rezolva frumos daca aveti un medic dormic sa realizeze ceva memorabil de-a lungul carierei. din pacate sunt din ce in ca mai putini...

  Intrebare
 • gingie vanata
  "Gingie Vanata" de Gabi, 05 Martie 2012

  gingie vanataun dinte plombat de 3 saptamani are o vanataie pe gingie deasupra dintelui.este o problema sau e normal?va rog raspundeti.multumesc

  gingie vanatanu ar trebui sa fie de alta culoare decat era inainte. mergeti la medicul dvs si intrebati-l aceasta problema. cu siguranta va va indruma catre un pas corect.

  gingie vanata
 • plomba premolar
  "Plomba Premolar" de Gabriela, 05 Martie 2012

  plomba premolarpremolar drept plombat de 2 ani si am obrazul putin mai umflat decat in stanga. nu ma doare nimic dar uneori simt nara dreapta infundata.ce ma sfatuiti?multumesc.

  plomba premolarfaceti o radiografie anoramica si consultati un medic dentist experimantat pentru a vedea daca problema este de natura dentara sau orl. cel mai probabil veti fi indrumata spre orl.

  plomba premolar
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti