Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • ecatactie de masea
  "Ecatactie De Masea" de Radu Cristina, 21 Mai 2012

  ecatactie de maseaam o extactie de masea ma dore de mor e normal sa ma doara astazi e a 3 zi

  ecatactie de maseava rog sa mergeti la o consultatie la medicul care a facut extractia. pentru maselele de minte de jos, este normal sa doara. pentru celelalte, nu ar trebui. nu amanati!

  ecatactie de masea
 • extractie
  "Extractie" de Teo, 07 Mai 2012

  extractiese poate scoate o masea daca sunt la menstruatie?

  extractiese poate, pentru ca se scoate pe gura. daca puteti evita, ar fi de preferat, mai ales daca maseaua respectiva este de minte de jos.

  extractie
 • Dungulita metalica DISPERARE!
  "Dungulita Metalica DISPERARE!" de Luigi, 31 Martie 2012

  Dungulita metalica DISPERARE!Buna ziua. Acum aveam cei 4 dinti din fata plombati pe ambele parti fiecare , stomatologul stabilind ca trebiesc puse coronite dentare(cermao-metalice) dinte cu dinte.insa dupa ce mi-a polizat a luat decizia singur sa-mi puna coaroanele(ceramo-metalice)dintr-o singura bucata motivand mai apoi ca partile ramase sunt prea subtiri si s-ar putea rupe. Ce parere aveti . daca beneficiam de o lucrare dinte cu dinte exista posibilitatea sa iasa mai bine mai estetice si mai ales a luat decizia corecta sa faca acest lucru la cei dinti din fata? Insa, marele meu of vine dupa terimanrea lucrarii ,ramanand la baza gingiei la 2 dintre dinti cate o dungulita neagra metalica destul de mare a coronitei ceramo-metalice.Initial mi s-a spus ca gingia se va extinde si acele dungulite destul de vizibile mi se vor astupa in cateva luni . Mi s-a spus ca diferenta dintre gingie si coronita au facut-o dintii provizorii de plastic pe care i-am avut 2 saptamani in gura. Astazi se fac 2 luni de la terminarea lucrarii si de la promisiunea acestuia ca se v-a astupa insa nici o schimbare .Va cer ajutorul sfatuindu-ma intr-ucat am platit o suma destul de mare (20 de milioane),daca acel loc metalic se v-a astupa cu adevarat sau a fost doar un tertip de a ma ma convinge dupa ce acesta a gresit lucrarea .Va rog sa-mi raspundeti sunt disperat !!Multumesc anticipat!

  Dungulita metalica DISPERARE!Stimate Domn Luigi, Din pacate mai mult ca sigur (ca sa nu va spun ca sigur) gingia nu se va repozitiona si in concluzie acele dungi negre nu vor dispare. Mai mult, in timp, gingia se va retrage si mai mult, mai ales ca acum nu are contact cu coroana dentara. Cel mai bine dpdv estetic era sa va faca acesti dinti individuali, fara a fi uniti. In speranta ca nu sunt cimentati definitiv (nu ca s-ar mai putea face acum ceva) ar fi bine sa il faceti pe medic sa recunoasca ca a gresit si sa va refaca lucrarea. Cred ca v-am stricat weekendul...

  Dungulita metalica DISPERARE!
 • dintisori
  "Dintisori" de Aryana, 29 Martie 2012

  dintisoriBuna ziua!am un baietel de 8 ani si desi ne spalam pe dinti de doua ori pe zi nu stiu de ce ii apare o pelicula negricioasa pe dintii din fata sus si jos,nu inteleg de ce si nu stiu ce s-a fac.

  dintisorimergeti la medicul stomatolog pentru avaluarea stuatiei. in mod normal aceste pete sunt determinate de catre o bacterie care nu poate fi indepartata usor de pe dinti decat temporar, cu ajutorul detartrajului/air flow-ului.

  dintisori
 • Despre o lucrare dentara!
  "Despre O Lucrare Dentara!" de Ionescu Alina, 17 Martie 2012

  Despre o lucrare dentara!Buna ziua! as dori si eu o lamurire..! am o lucrare cu pivoti facuta la cei 4 dinti din fata, iar acum a trebuit sa-mi fie data jos deoarece am infectie p canal la unul din acesti dinti..! lucrarea este foarte buna..doar dintele e problema..iar nalamurirea mea este: odata c lucrarea c mi-a fost data jos, se poate pune la loc aceeasi lucrare, chiar daca a fost stricata doar in spate? sau o sa trebuiasca sa- mi s faca o noua lucrare? Va rog sa-mi raspundeti! Va multumesc

  Despre o lucrare dentara!daca lucrarea a fost data jos cu tot cu pivoti aveti noroc daca dintii ramasi vor mai putea fi folositi. daca pana acum au fost si lipiti la loc, anditi-va sa va schimbati medicul stomatolog. URGENT!!!

  Despre o lucrare dentara!
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti