Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • buna ziua!
  "Buna Ziua! " de Daniella, 10 August 2012

  buna ziua! Baietelul meu are 4 ani si are o carie la masea trebuie sa o plombeze sau tot o schimba?

  buna ziua! plombati-o deoarece maseluta se va schimba peste mult timp. in acest interval, daca nu intervenim, lucrurile se pot complica. cititi si http://welldental.ro/pedodontie.htm pentru detalii privind varsta la care se schimba dentitia de lapte a copilului. va multumesc!

  buna ziua!
 • buna ziua
  "Buna Ziua" de Ana Maria, 05 August 2012

  buna ziuaam sesizat azi ca mi-a crescut o bucatica lunguiata de carne (cu aspect de gingie) pa langa gingie la coltul gurii.ce ar putea fii?

  buna ziuava rog adresativa unui medic stomatolog pentru un raspuns corect. nu pot sa stiu cum arata. va multumesc!

  buna ziua
 • zymaflour
  "Zymaflour" de TORCEA PATRICIA, 16 Iulie 2012

  zymaflourBuna ziua, am un baietel de 9 ani caruia ii dau zymaflour de la 2 ani si nu are deloc carii. Insa am si o fetita de 3,8 ani careia nu i-am dat zymaflour pt ca medicii si farmacistii nu mai recomanda , datorita pericolului in excesul de flor. Spuneti-mi ce sa fac, sa-i dau si fetitei zymaflour. Nu v-am spus ca ea are deja carii.

  zymaflourzymafluorul nu poate repara dintii stricati ci numai ii ajuta sa se formeze mult mai puternici. sfatul meu este sa ii administrati, mai ales ca faceti acest lucru baietelului. cititi si http://welldental.ro/pedodontie.htm

  zymaflour
 • premolari superiori
  "Premolari Superiori" de Otilia, 14 Iulie 2012

  premolari superioriam o fiica de 26 ani ,care dupa schimbarea dintilor, avand cavitatea bucala nica, nu i-au iesit premolarii superiori, dar molarii i-au iesit mai lati . Este o problema de sanatate, o boala sau ce risc implica aceasta

  premolari superioripentru a putea avea un raspuns exact va rog sa mergeti la un medic stomatolog cu o radiografie panoramica (la toti dintii). de obicei ce descrieti Dvs nu implica probleme de sanatate dar poate implica afectiuni dentare ulterior.

  premolari superiori
 • Durere dantura
  "Durere Dantura" de Ionut, 04 Iulie 2012

  Durere danturaBuna ziua, de cateva zile am o sensibilitate la contactul cu rece-fierbinte si aer conditionat. Durerea se manifeste pe o suprafata mai mare dare intensitatea este pe dintele din fata de langa canin si pe premolar. Plemolarul are nervul scos, iar dintele a fost reparat si plombat in urma cu cateva luni. alte carii nu am pe aceasta parte, cel putin nu aveam acum 4-5 luni. Ce ar putea fi?

  Durere danturamergeti la un consult la medicul stomatolog. nu ar strica nici o radiografie a zonei respective.

  Durere dantura
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti