Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Buna !
  "Buna !" de Bogdan , 21 August 2012

  Buna !Buna! Sunt o mamica de fetita in varsta de 1 an si 9 luni, care are o strunga ff mare de 1 adinte si jumatate....ati mai intalnit asa ceva? ...e comica momentan,,,dar nu as vrea sa ramana cu ea....si daca ar fi necesar sa mergem la stomatolog....care este parerea dvs...multumesc

  Buna !mergeti la somatolog cu toate ca nu aveti ce face acum mai mult ca sigur. in general nu aveti de ce sa va faceti griji pentru acest lucru.

  Buna !
 • aparat dentar
  "Aparat Dentar" de Dea, 20 August 2012

  aparat dentarBuna ziua, Am nevoie de aparat dentar dar majoritatea dintilor au plombe.Exista posibilitatea ca aceste plombe sa cada?Va multumesc!

  aparat dentarorice este posibil, dar nu cad aceste plombe in mod obisnuit. puneti-va aparatul ortodontic.

  aparat dentar
 • carii copil 4 ani
  "Carii Copil 4 Ani" de Andreica Rodica, 12 August 2012

  carii copil 4 aniBaietelul meu are 4 ani si cam de 2 ani are carii mari la masele.Un dinte de sus din fata s-a rupt si dupa un timp a aparut la el carie.nu se plange de durere de dinti.Ce este de facut in acest caz?nu cred ca ar sta sa i se curete sau plombeze maselele la dentist.Multumesc anticipat.

  carii copil 4 animergeti la dentist. trebuie sa inteleaga ca este cel mai bine pentru el sa fie tratat de catre medicul stomatolog. daca si-ar rupe un deget, tot la fel v-ati gandi, ca nu ar sta sa il imobilizeze la ortopedie si ati astepta pana s-ar suda gresit? nu cred...

  carii copil 4 ani
 • dentitie copil de 2,5 ani
  "Dentitie Copil De 2,5 Ani" de Madalina, 12 August 2012

  dentitie copil de 2,5 anibuna ziua. baiatul meu are 2 ,5 ani si nu are inca toata dantura. adica are asa: incisivii de jos (toti 4), incisivii de sus doar 2 , caninii (toti -sus si jos) , si 4 masele jos(2 cu 2 in fiecare parte) si sus doar cate 1 pe fiecare parte. medicul lui pediatru s-a uitat de cateva ori in gurita lui si spunea ca cei 2 dinti de sus care ii lipsesc e posibil nici sa nu ii iasa pt ca nu mai are spatiu intre incisivii centrali si canini. apoi ar mai fi problema maselutelor care nu ii ies. ma ingrijoreaza ca nu i-au iesit ,si dpdv al faptului ca nu poate mesteca mancarea asa cum trebuie. calciu il are bun,fierul si magneziul la fel(am facut recent analizele). vit D a luat vigantol si apoi vigantoletten pina in iunie anul asta(vor reincepe din septembrie) . ar trebui sa ii mai fac alte analize de singe? dr spune ca or sa ii iasa pina la urma,dar ma tem sa nu aiba lipsa de ceva in organism sau chiar sa nu aiba radacinile.sau mai stiu eu ce... sa merg la un medic stomatolog ? exista oare si pt copii in Constanta?

  dentitie copil de 2,5 animergeti la un stomatolog. cred ca aveti pedodonti la facultatea de stomatologie din constanta.

  dentitie copil de 2,5 ani
 • dureri dupa scoaterea nervilor
  "Dureri Dupa Scoaterea Nervilor" de Steliana, 12 August 2012

  dureri dupa scoaterea nervilorBuna ziua! In prezent mi se realizeaza o lucrare: au fost scosi cei doi incisivi centrali de jos si lucrarea consta in implantarea acestora ceea ce a necesitat imbracarea celor 2 incisivi laterali si a caninilor. Initial nu au fost probleme dar dupa scoaterea nervilor a aparut o durere persistenta la caninul din stanga. Mentionez ca nu am facut o radiografie si mi-e tema ca nu cumva sa apara complicatii mai tarziu. Care ar fi indicatiile dumneavoastra in acest caz si care ar putea fi cauza durerii (durerea nu este permanenta doar cand dintele intra in contact cu apa dar si aerul rece). Va multumesc.

  dureri dupa scoaterea nervilordurerile in mod normal sunt inevitabile, 1-2-3 zile post interventie. durerile pot apare la apasarea dintelui, la rece, la cald. durerile trebuie sa inceteze dupa aceasta perioada. daca nu, consultati medicul dvs.

  dureri dupa scoaterea nervilor
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti