Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • mulaje dentare
  "Mulaje Dentare" de Iulian, 03 Septembrie 2012

  mulaje dentareExista posibilitatea de a acoperi dantura cu un mulaj. Am dinţii cariati si un dinte lipsa si nu am posibilităţi financiare prea mari.

  mulaje dentaredin pacate nu exista aceasta posibilitate care sa fie si ieftina si frumoasa

  mulaje dentare
 • Buna Ziua
  "Buna Ziua" de Paul, 03 Septembrie 2012

  Buna ZiuaBuna ziua d-le doctor.Am 15 ani si ieri mi-a cazut un dinte din partea de sus a gurii.As dori sa il inlocuiesc si vrea sa stiu mai exact cat costa si daca se poate face aceasta inlocuire in cazul in care dintele de langa cel lispsa este cariat.Multumesc!

  Buna Ziuabuna ziua! am sunat la service? va rog frumos: am o masina cu care am intrat intr-o groapa cam de creo 30 cm si roata nu se mai invarte si a picat bara din fata. cam cat ma costa reparatia? astfel de intrebari nu au cum sa isi gaseasca un raspuns pertinent si mai ales corect financiar. de aceea, in toate domeniile, exista o evaluare directa. va sfatuiesc sa va adresati unui medic stomatolog pentru o consultatie si o evaluare in vederea obtinerii unui plan de tratament. mult succes!

  Buna Ziua
 • fara incisivi laterali
  "Fara Incisivi Laterali" de Kiss Klara, 30 August 2012

  fara incisivi lateraliFetita mea are 11 ani si dupa o radiografie s-a descoperit ca nu are mugurii dintilor incisivi laterali superiori.Pe partea drepta mai are incisivul lateral de lapte,iar pe partea stanga i-a crescut caninul(cel definitiv) langa incisivii centrali.Medicul din orasul nostru ne-a spus ca dupa ce ii va cadea incisivul lateral de lapte,acolo va ramane un gol si se va putea corecta abia dupa 18 ani prin implant dentar.Ne-am c-am speriat,deoarece incisivul lateral de lapte se misca si nu cred ca va rezista inca 7 ani.Ce ne sfatuiti?Sa mai consultam si alt medic?Nu s-ar putea cu ajutorul aparatului dentar sa se aduca caninul superior langa cei incisivi centrali?Mentionez ca incisivul lateral de lapte ramas este ingust,cat un jumatate de dinte.Nu ar arata foarte bine dar am putea evita implantul.Va multumesc.

  fara incisivi lateralise poate rezolva cu aparat ortodontic. nu va faceti griji. gasiti un ortodont de incredere si totul va fi bine.

  fara incisivi laterali
 • ajustare dinti ceramici
  "Ajustare Dinti Ceramici" de Steliana, 27 August 2012

  ajustare dinti ceramiciBuna ziua din nou! Astazi mi-a fost pusa lucrarea (provizoriu)- 2 incisivi centrali, 2 incisivi laterali si 2 canini de jos. Mi se pare insa ca cei 2 canini sunt prea bombati, rotunzi, nenaturali, lucrarea iesind in evidenta fata de dintii de sus care sunt un pic ascutiti, nu-mi place cum vin. Intrebarea mea este daca dintii din ceramica mai pot fi piliti sau modificati cumva, sa stiu ce am de facut saptamana viitoare cand ar trebui sa aiba loc cimentarea definitiva. Multumesc mult!

  ajustare dinti ceramiciodata cimentata definitiv, lucrarea nu mai poate fi ajustata asa ca trebuie sa o faceti sa va placa inainte. orice este posibil in acest stadiu, asa ca nu va lasati influentata si rugati medicul sa face ceea ce va doriti impreuna cu laboratorul dentar.

  ajustare dinti ceramici
 • Extraxtie masea de minte
  "Extraxtie Masea De Minte" de Elena, 22 August 2012

  Extraxtie masea de minteBuna dimineata! Acum o ora am fost la stomatolog pentru extragerea maselei de minte din dreapta jos. Vreau sa scap si de cea din stanga in curand. Medicul mi-a spus ca din moment ce mi-a scos una de jos, trebuie sa scoata si corespondenta ei de sus, dar eu nu am avut niciodata probleme cu maselele de minte de sus. Nici nu eram constienta ca le am. Trebuie neaparat scoase si maselele de minte de sus? Am inteles argumentul dumnealui, dar as dori sa mai aud o parere. Va multumesc!

  Extraxtie masea de minteNu este obligatoriu sa faceti si extractia maselei superioare decat daca este cariata. Ramane la latitudinea Dvs.

  Extraxtie masea de minte
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti