Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • PUROI LA MASEA
  "PUROI LA MASEA" de MIOARA, 23 Noiembrie 2012

  PUROI LA MASEABAIATUL MEU DE 6ANI SI 8 LUNI ARE PUROI PE GINGIA DE SUS SI NU E PRIMA DATA .GINGIA PARE A FI ROSIE SI INFLAMATA,INAINTE I-AM DAT AMOXICILINA DE 250 .CE MA SFATUITI DV.?

  PUROI LA MASEAVa sfatuiesc sa mergeti de urgenta la un medic stomatolog. Nu mai amanati, lucrurile se pot complica rau!

  PUROI LA MASEA
 • EXTRACTIE DE MASELE
  "EXTRACTIE DE MASELE" de MATEI CRISTINA, 19 Noiembrie 2012

  EXTRACTIE DE MASELEva multumesc dn doctor,si as vrea sa va mai spun ca am fost in aceasta dimineata la doctor si mia spus ca locul arata bine si e normal sa ma doara asa,mia spus ca radacinile au fost extrase bine cu tot cu punguta de puroi,si ar trebui sa iau niste amoxicilina de 500mg la 6 ore si ceva algocalmin,sa continui asa sau sa consult alt medic.vreau sa mai precizez ca durerile nu au incetat deloc si sunt foarte mari incat nu mai pot rezista.

  EXTRACTIE DE MASELESa inteleg ca intre timp v-ati facut si radiografia... Nu stiu ce sa va spun, daca pe radiografie totul arata bine este posibil sa fie o alveolita postextractionala. Iar solutia se pare ca a dat-o colegul meu, incercati si o alta opinie la un alt medic.

  EXTRACTIE DE MASELE
 • Masea
  "Masea" de Andreea, 18 Noiembrie 2012

  MaseaMi-am scos maseaua azi la ora 8jumate s este ora 16.00 si încă tot sângereaza este normal va multumesc ast ras dumneavoastră

  MaseaSangerarea este normala in prima zi numai daca nu este abundenta. Tineti comprimata zona respectiva cu ajutorul unor comprese sterile.

  Masea
 • EXTRACTIE DE MASELE
  "EXTRACTIE DE MASELE" de MATEI CRISTINA, 18 Noiembrie 2012

  EXTRACTIE DE MASELEBUNA ZIUA,VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU UN SFAT,AM FACUT 2 EXTRACTII DE MASELE ,PRECIZEZ CA AU FOST FACUTE FARA FILM SI CU INFECTIE LA RADACINA,SI DE 4 ZILE AM DURERI INGROZITOARE,IAU CATE UN PUMN DE PASTILE SI DUREREA NU TRECE DECAT CATEVA ORE,NU MAI REZIST.DOAMNA DOCTOR NU MIA PRESCRIS ANTIBIOTICE,CE AR TREBUI SA FAC SA IAU ANTIBIOTICE?AM SUNATO PE DM DOCTOR SI MIA SPUS CA NUI NIMIC SA IAU CALMANTE CA ASA E NORMAL INSA NU MAI REZIST DE DURERE,VA ROG FRUMOS SAMI SPUNETI CE SA FAC?VA MULTUMESC

  EXTRACTIE DE MASELECel mai bine ar fi fost sa fi avut radiografie inainte de extractie. Acum, ar trebui sa aveti o radiografie si astfel sa fim siguri ca extractia s-a realizat in totalitate. Dupa aceea, in functie si de medic si situatia Dvs, sa incepeti un tratament pe baza de antibiotice si analgezice precum si apa de gura "profesionala" local. Va rog sa imi spuneti daca va mai pot ajuta cu ceva. Cu prietenie, Dr. PELEA

  EXTRACTIE DE MASELE
 • Aspect dinti
  "Aspect Dinti" de Diana, 17 Noiembrie 2012

  Aspect dintiBuna ziua. Am si eu o intrebare pentru dn doctor: Inca de cand am schimbat dintii de lapte cu cei permanenti in locul caninului si al incisivului lateral , respectiv 2 stanga 2 dreapta , a crescut doar unul in locul celor 2 , respectiv unul stanga unul dreapta rezultand astfel o diferenta intre incisivi si acest 2 dinti laterali mare.Nu stiu sigur cum se numeste fenomenul insa am auzit ca este tot mai des intalnit. As dori sa stiu ce s-ar putea face pentru a completa aceste spatii sau pentru a corecta aceste diferente, avand in vedere ca am 20 de ani contand foarte mult aspectul acestora . Va multumesc mult .

  Aspect dintiCred ca ceea ce descrieti Dvs se numeste anodontie de incisiv lateral, care mai in gluma, mai in serios, este dovada unei evolutii a speciei umane. S-a demonstrat ca in timp tendinta este de a pierde ultimul dinte din acelasi grup (incisiv lateral, premolar 2, molar de minte). Sfatul meu este sa mergeti la un ortodont pentru a primi cel mai bun sfat. Orice se poate rezolva, nu uitati asta!

  Aspect dinti
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti