Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • pediatrie
  "Pediatrie" de Neagu Elena, 29 Noiembrie 2012

  pediatrieLa ce virsta putem sa uscam copiii cu feonul ?

  pediatrieAti adresat intrebarea medicului stomatolog. Va rog intrebati pediatrul. Va multumesc!

  pediatrie
 • Fetita plange mereu la dentist
  "Fetita Plange Mereu La Dentist " de Karla, 29 Noiembrie 2012

  Fetita plange mereu la dentist Buna ziua.As avea si eu o intrebare.Am o fetita de 8 ani o cheama Madalina si este foarte speriata de dentist plange mereu.Abia reusim sa o punem pe scaun si nu prea vrea sa deschida gurita.Imi puteti da va rog un sfat ce sa fac ?Multumesc.

  Fetita plange mereu la dentist Cititi un articol scris recent de mine. Cred ca va ajuta. https://docs.google.com/open?id=0B6TA5c7gAsgUeks4Q3hLTkFUb3M

  Fetita plange mereu la dentist
 • dantura
  "Dantura" de Teodora, 26 Noiembrie 2012

  danturabaiatul meu de 8ani are majoritatea maselutelor cariate cu toate ca se spala pe dinti regulat de 2 ori pe zi. Maseluta de 6 ani o are deja cariata in schimb pana ii scot un dinte trece 4 luni de cand i se misca.Are 8 ani si inca nu a schimbat dintii de sus . Acum am inceput sa ii dau Osteocare. Cine imi poate da un sfat de specialitate ?

  danturaVa rog din suflet, NU ii mai dati pastile/vitamine/calciu sau orice altceva. MERGETI cu el la un stomatolog. De urgenta!!!

  dantura
 • apa de gura
  "Apa De Gura" de Meryana, 26 Noiembrie 2012

  apa de gurabuna ziua,am si eu o intrebare scurta ce apa de gura sa folosesc pentru a curata si a proteja dintii de carii?Stomatologul meu considera k toate sunt bune dar care?eu folosesc de la listerin dar le schimb mereu ca nu stiu care este mai buna fiind atatea sortimente!multumesc frumos.

  apa de guraFiecare apa de gura are mai mult sau mai putin indicatia ei. de aceea este greu sa spui care este cea mai buna. toate apele de gura (de firma, bineinteles) sunt recomandate.

  apa de gura
 • aparat dentar peste carie
  "Aparat Dentar Peste Carie" de Octavia, 24 Noiembrie 2012

  aparat dentar peste carieBuna ziua! Am si eu o problema. De aproximativ doua saptamani mi-am pus aparat dentar fix, pe arcada de jos unde pe ultima measea(din amandoua partile), pe care e si ultimul brachet am cate o carie iesita pe lateralul maselei care nu a fost curatata in momentul in care mi s-a pus aparatul, iar acuma practic brachetul e pus peste carie. Eu stiu ca nu este bine, maia les pentru ca trebuie sa il port 2 ani. Ce parere aveti? Multumesc anticipat!

  aparat dentar peste carieNu trebuie montat acest inel pe un molar care are un proces carios netratat. Sper totusi ca Dvs gresiti crezand ca este o carie acolo si ca de fapt este numai o coloratie a smaltului. Discutati cu ortodontul Dvs ceea ce credeti. Cu prietenie, Dr. Pelea www.welldental.ro

  aparat dentar peste carie
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti