Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10
Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.
Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935
Numar total de intrebari:
Buna ziua!
In primul rand trebuie aflata cauza ce a dus la acest lucru. Dupa parerea mea poate fi vorba despre carii de biberon si atunci, daca este adavarat, trebuie actionat in consecinta.
Din pacate, nimic nu se poate face in stadiul actual in afara de periaj obligatoriu cu pasta si paeriuta seara, inainte de culcare, stopata administrarea laptelui pe perioada noptii si controale stomatologice la fiecare 4 luni. Astfel, fetita capata incredere in medicul stomatolog pedodont si astfel peste un an si ceva se va putea interveni in consecinta.
Va stau la dispozitie si cu alte intrebari.
Cu prietenie,
Dr. PELEA
Buna seara!
In primul rand incercati sa gasiti un dentist care sa fie pe placul fetitei Dvs deoarece aveti nevoie foarte mult de cineva apropiat de ea cat si de problemele dentare pe care le poate avea, atat acum cat si pe viitor (sigilari molari definitivi, tehnici de periaj, samd).
Ca si tehnica "casnica" nu stiu sa va spun prea multe, decat ca in cazul in care dintele nu are o implantare foarte mare in osul maxilar si are o mobilitate mare sa incercati sa il trageti cu o sfoara sau cu mana, cu ajutorul unui servetel care sa va ajute sa nu va alunece degetele.
Raman totusi la primul sfat, si anume - cereti ajutorul unui specialist cat mai curand posibil.
Cu prietenie,
Dr. PELEA
Pentru a va spune exact ce se poate face ar trebui sa avem o radiografie in primul rand. Poate ca resturile dentare (coltii de care pomeniti) se pot salva iar lucrul acesta ar imbunatati mentinerea protezei pe campul protetic.
Va sfatuiesc sa faceti o programare pentru o consultatie intr-un cabinet stomatologic.
Cu prietenie,
Dr. PELEA
Ar trebui administrat pana la varsta de 12-14 ani.
Pentru mai multe informatii despre zymafluor si protectia dintilor va rog accesati http://welldental.ro/images/ZYMAFLUOR%20prospect.pdf
si
http://welldental.ro/pedodontie.htm
Cu prietenie,
Dr. PELEA
MASELELE DE MINTE SUNT IN NUMAR DE 4 DISPUSE CATE UNA IN FIECARE PARTE A MAXILARELOR SUPERIOR SI INFERIOR.
DECI ESTE PERFECT NORMAL SA AVETI 4 MASELE DE MINTE IN CURAND.
Cu prietenie,
Dr. PELEA