Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


  • 6 ani si 10 luni
    "6 Ani Si 10 Luni" de Istrate Gabriela, 18 Iunie 2007

    6 ani si 10 luniAm un baietel de 6 ani si 10 luni, caruia i-au cazut 2 dintisori jos si 2 sus. Dintisorii de sus nu i-au dat, desi a trecut ceva timp. Problema pentru care va trimit acest mesaj este aceea ca dintisorii de jos care au crescut sunt mult mai galbeni decat ceilalti. Ce-;i de facut? Mananca dulciuri, nu mananca lactate. Nu are nici o carie. Multumesc.

    6 ani si 10 luniDin cele descrise de Dvs nu sunt motive de ingrijorare, fiind normal ca culoarea dintilor sa difere de la dentitia de lapte la dentitia definitiva, structura dintelui modificandu-se. In schimb insa, este foarte important ca o data la FIECARE 6 luni sa faceti un control stomatologic de rutina in cadrul caruia sa fie prevenite si eventual tratate toate problemele inca din faza incipienta. Varsta de 6 ani este foarte importanta, fiind varsta la care se stabilesc rapoartele de ocluzie definitiva si eruptiile primului molar definitiv ce necesita sigilare (pentru mai multe informatii www.germandentist.ro - info pacienti). Va stau la dispozitie cu orice alte intrebari.

    6 ani si 10 luni
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti