Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Incisivii
  "Incisivii" de Melinda, 07 Martie 2008

  IncisiviiAm un baietel de 1an si 6luni si de ceva vreme i a aparut ceva depuneri pe incisivii superiori si nu dispar nici la periaj.Mai rau pe la 8-9 luni i s-a rupt bucatele mici din incisivulcentral stg fara sa cada sau sa se loveasca la dintisori,pur si simplu s-au rupt?(ca un ferastrau) Azi dimineata am intrat in panica pt ca am vazut ca si la celalalt incisiv central s-au rupt bucatele mici (tot ca si niste dinti de ferastrau asa arata).Va rog ajutati ma,informati ma ce sa fac? Va multumesc.

  IncisiviiStimata doamna, din descrierea Dvs este destul de dificil sa va dau un raspuns exact. Din ce am putut sa imi dau seama este posibil ca baietelul sa sufere de "sindromul cariei de biberon" cel mai probabil. Aceasta afectiune se manifesta ca o consecinta a alimentatiei preponderent prin intermediul biberonului pe parcursul intregii nopti si are ca efect afectarea incisivilor superiori in prima faza. Va recomand o vizita la un medic stomatolog precum si intreruperea acestui viciu de alimentatie, in cazul in care aceasta este cauza. Oricum, medicul stomatolog va poate da informatii suplimentare in cadrul unei consultatii.

  Incisivii
 • STOMATOLOGIE
  "STOMATOLOGIE" de IOANA, 03 Martie 2008

  STOMATOLOGIEESTE BUN ZYMAFLORUL LA COPII?EU II DAU DE LA APROAPE 4 ANI,ACUM ARE 6. CAND II CAD, AR FI BINE SA-L DUC LA UN MEDIC DENTIST SA-I EXTAGA?

  STOMATOLOGIEzymafluorul este bun in cazul in care este recomandat de catre medicul stomatolog. dintii pot cadea de la sine sau va fi nevoie de ajutorul unui medic stomatolog. veti vedea la momentul respectiv. va recomand sa mergeti la un medic sa faceti un prim consult, pentru a-l obisnui cu atmosfera. in acelasi timp ooate sa primeasca sfaturi utile legate d eigiena orala cat si de alimentatie.

  STOMATOLOGIE
 • SFAT
  "SFAT" de POGAN AMALIA, 21 Februarie 2008

  SFATdupa ce au iesit cei doi dinti de sus mij ai fetitei mele aveau ca o linie neagra deasupra gingiei apoi a cazut cu sticluta in gura si cei 4 dinti de sus s-au rupt iar acum ce a mai ramas din ei s-a cariat vreau sa stiu daca pot face ceva pt ea are 4 ani

  SFATtrebuie consultata de catre un medic stomatolog pentru a vedea ce se poate face. este greu sa va dau un sfat fara sa cunosc cu adevarat stadiul dintilor micutei.

  SFAT
 • maselele
  "Maselele" de Moga Florin, 13 Februarie 2008

  maselelemaselele copiilorcare sint cariate daca se extrag mai cresc altele Deci am un baiat de 6 ani si acum ii cad dintii de lapte si are si masele cariate asta vreau sa intreb daca i se extrag ii mai cresc altele

  maseleleextractia nu este recomandata deoarece dintii pot migra (deplasa) astefel incat cei definitivi care ii vor inlocui pe acestia vor iesi in alta pozitie decat normal, fiind de cele mai multe ori cazul ca copilui sa poarte aparat. aceste masele se pot trata si se vor mentine pana la varsta la care maselele omoloage definitive vor erupe.

  maselele
 • extragerea a 2 masele
  "Extragerea A 2 Masele " de Ionel, 12 Februarie 2008

  extragerea a 2 masele este vreo probelema daca extrag 2dinti odata (premolar si molar) mor de durere sunt cariati si se misca

  extragerea a 2 masele buna ziua! ca prim sfat trebuie sa faceti o radiografie la ambii dinti sau la zona respectiva (in cazul in care sunt apropiati). dupa aceea medicul stomatolog va decide daca se va face extractie sau daca se vor trata.

  extragerea a 2 masele
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti