Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dintisori
  "Dintisori" de Trandafir Irina, 05 Aprilie 2008

  dintisori fetita mea de 11 luni are gingia de sus umflata e posibil sa-i iasa dintisorii unul dupa altul ?

  dintisoriva rig sa vizitati http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf pentru a vedea schema eruptiva a dintilor.

  dintisori
 • De la mancatul semintelor... :(
  "De La Mancatul Semintelor... :(" de Elena Sabau, 28 Martie 2008

  De la mancatul semintelor... :(Am si eu o intrebare domnule doctor Pelea, am 24 de ani, la un incisiv, de la mancatul semintelor, pe care le sparg intre dinti, nu mai sunt egali, la unu dinte am facut ca un "santulet". unde am mai intrebat, la diferite cabinete, mi-au spus ca nu au ce sa faca, sa pileasca nu vreau, ca sa ar fi unul mai scurt. se poata sa mi se puna, ca la plomba? material din acela? va rog sa-mi raspundeti. multumesc

  De la mancatul semintelor... :(stimata domnisoara, sfatul meu este sa renuntati la mancatul semintelor, intre dinti, sau deja decojite. va recomand cerealele cu musli pe care le puteti consuma in fiecare dimineata la micul dejun impreuna cu lapte (asigura si o concentratie de calciu constanta in organism). dupa ce renuntati la acest viciu, putem discuta despre o varianta de tratament. Va multumesc pentru intrebare!

  De la mancatul semintelor... :(
 • dintisorii rianei
  "Dintisorii Rianei" de Szasz Mihaela, 23 Martie 2008

  dintisorii rianeiFetita mea are 2 ani si 2 luni si am observat pe incisivii superiori niste pete maronii, fapt confirmat de medicul stomatolog ca fiind carie de biberon.Mi s-a spus ca nu se poate face nimic ptr a stopa procesul.E adevarat?

  dintisorii rianeide cele mai multe ori asa este, nu aveti ce face decat sa incercati o rezolvare a problemelor dintilor respectivi. din pacate, la aceasta varsta cooperarea cu micul pacient este daca nu imposibila, greu de realizat. incercati sa mergeti la un medic stomatolog care poate sa va ajute prin experienta si rabdarea dobandita de-a lungul experientei sale.

  dintisorii rianei
 • dinti
  "Dinti" de Laura, 20 Martie 2008

  dintiam un baietel de un an si 5 luni care din ianuarie face febra (nu mai mult de 37,8) aproape in fiecare seara.i-am facut analizele si sunt in regula.e posibil sa-mi faca febra atata timp din cauza dintilor?are 8 dinti iar acum ii erup maselele atat sus cat si jos.nu stiu ce investigatii sa-i mai fac.multumesc.

  dintieste posibil ca in timpul eruptiei sa apara si febra. este totusi destul de mult timp. puteti citi la pagina http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf mai multe informatii. va multumesc!

  dinti
 • Un dinte strimb.
  "Un Dinte Strimb." de Galina, 14 Martie 2008

  Un dinte strimb.Feciorului meu au inceput sa i se schimbe dintii de lapte dupa ce a implinit 6 ani. I a cazut aproape singur, dar avind banuieli ca a ramas ceva acolo am mers la medic.El ne-a asigurat ca e totul bine si ne-a sfatuit ca peste un timp, daca cel de alaturi nu cade singur sa venim la el. Asa am facut, ni l-a scos pe la 25 octombrie. Abia peste vre-o 3 luni, pe locul dintelui scos de medic a inceput sa creasca un dinte strimb. Se poate face ceva acuma, daca dintele din dreapta lui este nou schimbat, iar cel din stinga lui deja se zgiltie? (Pe locul dintilor scosi de copil au crescut dintisori drepti.) Va multamesc anticipat.

  Un dinte strimb.Cred ca este vorba de dintele de la mandibula, de jos. In multe cazuri acesti dinti erup in pozitii inclinate sau modificate, dar copilul trebuie sa se obisnuiasca sa impinga cu limba dintele iesit spre limba. Veti vedea ca in timp dintele se va indrepta. Varsta oprima pentru inceperea unui tratament ortodontic este la 7-8 ani, pana atunci nu se intervine in majoritatea cazurilor.

  Un dinte strimb.
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti