Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • INCISIVI LATERALI
  "INCISIVI LATERALI" de CARMEN, 27 Iunie 2008

  INCISIVI LATERALI FETITEI MELE I AU IESIT INCISIVII CENTRALI DE JOS LA 6 LUNI,DAR ACUM LA 8 LUNI I AU CRESCUT INCISIVII LATERALI DE SUS. ESTE CORECTA O ASTFEL DE ORDINE ,NU AR FI TREBUIT SA I CREASCA INCISIVII CENTRALI DE SUS SI APOI CEI LATERALI?

  INCISIVI LATERALIpentru informatii legate de ordinea eruptiva normala va rog accesati http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf

  INCISIVI LATERALI
 • periuta degetar
  "Periuta Degetar" de Magduta, 26 Iunie 2008

  periuta degetarrecomandati utilizarea periutei degetar si a pastei de dinti Nenedent? am o fetita de 1 an si 2 luni si am inceput sa o spal pe dinti folosind acest produs. Procedez bine? Sa o spal pe dinti dimineata si seara, dupa ce isi bea laptele? multumesc!

  periuta degetarperiuta degetar este foarte buna pentru aceasta varsta. puteti consulta http://www.welldental.ro/images/Igiena%20cavitatii%20bucale%20-%20PHARMAKON.pdf pentru un ghid complet asupra igienei la aceasta varsta si nu numai. ca si pasta de dinti recomand produsele realizate pentru fiecare etapa de dezvoltare in parte. desigur, nenedent pe langa alte produse ca blena-a-med, elmex, colgate, samd sunt ideale pentru copii. igiena cuprinde spalatul de dinti de cel putin 2 ori pe zi (ideal dupa fiecare masa), obligatoriu seara dupa masa. esclusa alimentatia prin biberon pe parcursul noptii!!!

  periuta degetar
 • Implant dentar ?
  "Implant Dentar ?" de Ana, 17 Iunie 2008

  Implant dentar ?Nu imi plac dintii mei, nu arata bine deloc si in plus, am dureri la majoritatea. intrebarea mea este: se poate ca printr-o operatie sa mi se scoata toata dantura si sa mi se faca implanturi ? care sunt riscurile, si de cati bani as avea nevoie pentru o astfel de interventie? Multumesc, Ana

  Implant dentar ?se poate sa vi se faca extractie la toti dintii dar nu este indicat si nu cred ca exista vreun medic care sa faca asa ceva. dintii dvs se pot trata iar pe viitor nu veti mai avea dureri dentare.

  Implant dentar ?
 • pilirea dintilor
  "Pilirea Dintilor" de Ruxandra, 17 Iunie 2008

  pilirea dintilorBuna ziua.Am un dinte putin mai lung decat restul si as dori sa stiu in ce consta pilirea acestuia si daca este afectat smaltul.Va multumesc!

  pilirea dintilorstructura dintelui este, de la exterior spre interior urmatoarea: smalt, dentina, pulpa dentara. daca Dvs piliti dintele atunci se afecteaza primul strat, adica smaltul dentar. nu va recomand sa faceti acest lucru doar pentru ratiuni legate de fizionomie.

  pilirea dintilor
 • lipsa smalt pe dinti
  "Lipsa Smalt Pe Dinti" de Oana, 16 Iunie 2008

  lipsa smalt pe dintiBuna seara, Am o fetita de 8ani si atunci cand i s-au schimbat dintisorii pe cei 2 din fata i-au aparut pete albe opace.V-as intreba ce sunt aceste pete si daca se poate face ceva. Va multumesc foarte mult!

  lipsa smalt pe dintiEste posibil sa fie o hipomineralizare a smaltului in zona respectiva. Va recomand o consultatie de specialitate. Ca si tratament puteti inerca o aplicare de GC Tooth Mouse conform prospectului pentru inceput. Dar nu uitati de vizita la un medic stomatolog pentru a putea observa si descoperi cauza acelor pete.

  lipsa smalt pe dinti
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti