Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • APARAT DENTAR FIX
  "APARAT DENTAR FIX" de PANA VERONICA, 02 Iulie 2008

  APARAT DENTAR FIXAM 27 ANI.AM APARAT FIX DENTAR DE 2,4 ANI. ACUM MEDICUL ORTODONT DORESTE SA-MI PILEASCA DINTII PT. O MAI BUNA INDREPTARE A LOR. STRIPING CRED. VA ROG MULT SA-MI SPUNETI SI DV DACA ESTE RECOM. MEDICUL MEU DENTIST ESTE RETICENT IN PRIVINTA PROCEDURII, SI EU, DAR ORTODONUTUL SPUNE CA NU ESTE NICI O PROBLEMA. VA ROG MULT SA-MI DAT UN RASP DEOARECE AM IN CURAND PROGRAMAREA PT ACEASTA INTERVENTIE.

  APARAT DENTAR FIXstrippingul este o metoda relativ des intalnita in cazul interventiilor ortodontice prin care se slefuiesc, de regula dintii laterali, aproximativ 1 - maxim 2 mm. metoda are ca rezultat castigarea spatiului de translatie a dintilor in cazul in care nu se doreste realizarea altor extractii. concluzia, daca e trebuie facuta, mergeti sa o faceti, mai ales ca sunteti de ceva vreme in tratamentul ortodontic.

  APARAT DENTAR FIX
 • extractie masea
  "Extractie Masea" de Petruta, 02 Iulie 2008

  extractie maseaBuna ziua Am un baiat de 7 ani si 9 luni si in urma cu doua zile a avut o extractie de masea de lapte (cu radacina f mare), intrebarea mea este: daca ii mai creste o alta masea in locul celeilalte, locul extractiei arata un pic ciudat , se va reface gingia?

  extractie maseaStati linistita. Medicul ar fi trebuit sa va spuna ca dupa extractie zona devine albicioasa iar lucrul acesta nu reprezinta o infectie ci tesut de vindecare in prima faza. Gingia se va reface cu siguranta. Desigur ca va iesi dinte in locul avesta,dar eruptia poate intarzia datorita extractiei. Este uneori indicat ca in locul dintelui extras sa se monteze un mentinator de spatiu pentru a preveni miscarea celorlalti dinti invecinati. Consultati un medic ortodont eventual.

  extractie masea
 • dintisori la 3 ani
  "Dintisori La 3 Ani" de Melania, 29 Iunie 2008

  dintisori la 3 anipustiul meu de 3ani este un nazdravan care acum un an a cazut in parc si si a retezat unul din ce i 2 dintisori di mijlocul maxilarului(incisiv?).intre timp la baza celor 4 dintisori din maxilar a aparut cate o dungulita maro ce apoi a devenit din ce in ce mai mare.ce trebuie sa facem noi parintii?

  dintisori la 3 aniconsultati de urgenta un medic stomatolog.

  dintisori la 3 ani
 • Dentitie copil 2 ani si 6 luni
  "Dentitie Copil 2 Ani Si 6 Luni" de Tataru Anamaria, 27 Iunie 2008

  Dentitie copil 2 ani si 6 luniBuna ziua, Sunt mama unei fetitze de 2 ani si 6 luni, careia incepand cu varsta de 1 an, incisivii superiori au devenit casanti, macinandu-se putin cate putin si ulterior intervenind caria, dar repet doar la incisivii superiori. Am fost la un medic stomatolog, insa micutza nu doreste sa colaboreze sub nicio forma. Am rcurs la administrarea de Zymafluor de aproximativ 2 luni, 1 comprimat / zi. V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un sfat in ceea ce priveste igiena orala (este deajuns 1 data pe zi? merge l agradinitza si nu pot controla intregul program) si mai ales as dori sa stiu daca ii va fi afectata dentitia definitiva. Va multumesc anticipat

  Dentitie copil 2 ani si 6 lunipentru un ghid complet legat de igiena bucala va rog accesati http://www.welldental.ro/images/Igiena%20cavitatii%20bucale%20-%20PHARMAKON.pdf caria dentara la dintii de lapte poate afecta dentitia permanenta in cazul in care leziunile evolueaza iar caria se complica cu abcese repetate.

  Dentitie copil 2 ani si 6 luni
 • urgent
  "Urgent" de Mironov Grigore, 27 Iunie 2008

  urgentvreau si eu o rezolvare cat se poate de rapida sa scap de dintii strambi.multumesc.!!!

  urgentpe acest site sigur nu o veti gasi :) incercati o programare la un medic stomatolog, ortodont de preferinta.

  urgent
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti