Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dureri de masele
  "Dureri De Masele" de Mariana, 11 Iulie 2008

  dureri de masele Baiatul meu are 6 ani si il dor maselele tare, mai ales cand mananca ceva. De la 4 ani are carii pe care le-am plombat, dar unele au cazut.Cariile sunt mari, probabil ajunse la nerv.La dentist nu mai vrea sa mearga.Il dor chiar si de 4 ori pe zi.Ii dau o jumatate de algocalmin sa-i treaca. Ce pot sa fac? Cand ii vor cadea maselele?Pana acum are doar incisivii schimbati. Multumesc.

  dureri de maselenu puteti face nimic acasa. doar un medic stomatolog poate sa va ajute. incercati sa discutati cu baiatul dvs despre necesitatea interventiei medicale. cat despre varsta la care se schimba dintii va rog accesati http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf

  dureri de masele
 • dureri de masele
  "Dureri De Masele" de Kamadeva, 11 Iulie 2008

  dureri de maseleBaiatul meu are 6 ani si de vreo doi ani a inceput sa aiba carii la masele.Unele le-am plombat, dar plombele au cazut si il dor rau, mai ales cand mananca si atinge nervul.Ce pot sa fac, ca la dentist nu mai vrea sa mearga si il dor aproape in fiecare zi?

  dureri de maselenu puteti face nimic acasa. doar un medic stomatolog poate sa va ajute. incercati sa discutati cu baiatul dvs despre necesitatea interventiei medicale.

  dureri de masele
 • primul control
  "Primul Control " de Stefi, 10 Iulie 2008

  primul control la ce varsta este bine sa mergi pentru prima data la un control stomatologic ?Va multumesc anticipat pentru raspuns

  primul control primul control stomatologic trebuie facut dupa varsta de 1 - 2 ani. controalele stomatologice trebuie facute cu o reguralitate de 2 ori pe an, din 6 in 6 luni indiferent de varsta pacientului.

  primul control
 • frica
  "Frica " de Mari, 09 Iulie 2008

  frica Buna ziua ! mi-e foarte frica sa merg sa imi fac dintii.Am 30 de ani si dintii ii am foarte cariati si din cauza fricii pe care o am de stomatologie nu ma duc.Va rog sa-mi spuneti daca o sa ma doara.mie frica de freza aia care iti curata caria.mi-e frica de tot .Va multumesc si ma scuzati cu intrebarea asta.

  frica rugati medicul stomatolog sa faca o anestezie inainte de inceperea tratamentului din fiecare sedinta. astfel nu veti mai simti nimic, iar de durere puteti sa uitati.

  frica
 • caninul stanga sus
  "Caninul Stanga Sus" de Popescu Cristina Elena, 05 Iulie 2008

  caninul stanga susbuna, am 16 ani si de cativa ani mi-a crescut caninul din stanga peste ceilalti sus si este f inestetic. Mi s-a spus sa-mi scot premolarul ce urmeaza, urmand ca ei sa se aranajeze. Eu nu vreau aparat pentru ca am mai avut si n-a facut nimic, imi puteti da alta solutie? Multumesc

  caninul stanga susaceasta este singura solutie si cea mai buna. caninul este un dinte foarte important pentru intreaga arcada dentara si trebuie mentinut cu orice pret. de aceea indreptarea lui este cu adevarat necesara. adresati-va unui ortodont cu experienta. daca sunteti din bucuresti va pot da cateva informatii despre acest topic.

  caninul stanga sus
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti