Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • abces la copil de 6ani si 6 luni
  "Abces La Copil De 6ani Si 6 Luni" de Alina Paveliuc, 28 Iulie 2008

  abces la copil de 6ani si 6 luniBuna ziua,am o fetita de 6ani si jumatate si are probleme cu o masea are abces ,nu am mai avut probleme nu are nici o carie .Problema mea e ca nu sta deloc la dentist va trebui scoasa ?s-au se poate trata cu antibiotice ?

  abces la copil de 6ani si 6 lunimaseaua respectiva trebuie tratata intr-un cabinet stomatologic. tratamentul cu antibiotic nu poate decat sa ascunda simptomele pentru o perioada de imp, iar dupa aceea vor reapare. incercati sa explicati copilului necesitatea tratamentului stomatologic.

  abces la copil de 6ani si 6 luni
 • masea neagra
  "Masea Neagra" de Ale, 26 Iulie 2008

  masea neagraam fost la dentist, mi-a scos o carie apoi mi-a plombat-o.acum dupa vreo luna maseaua mi s-a inegrit cu totul.care e motivul?

  masea neagraprobabil vi s-a plombat acea masea cu un material metalic (obturatie de amalgam).

  masea neagra
 • Caria de biberon
  "Caria De Biberon" de Paula, 25 Iulie 2008

  Caria de biberonAm un baietel de 1an si 2luni iau iesit dintisorii tarziu la 10-11 luni ,cei doi superiori odata,momentan are 5dintisori si deja sus am descoperit ca sunt cariati intai am vazut ca sunt negri si dupa spalare s-a vazut caria. Ce tratament se poate folosi in acest caz ca sa nu se extinda dintilor de jos? Deja am incetat sa-i dau ceai sau suc cu biberonul mai trebuie sa nu-i mai dau lapte noaptea. Multumesc!

  Caria de biberonmomentan nu exista tratament la aceasta varsta, copilul neputand sa colaboreze cu medicul stomatolog. de aceea va recomand sa incetati administrarea pe timpul noptii a lichidelor sub orice forma, mai ales indulcite care in timp produc aceste carii. cariile nu se transmit de la dintii de sus la cei de jos, asa ca din punctul acesta de vedere puteti sta linistita.

  Caria de biberon
 • sterilizare
  "Sterilizare" de Tot Mari, 24 Iulie 2008

  sterilizarebuna ziua ...am uitat sa va intreb care este procedura de sterilizare?trebuie sa faca ceva in fata mea ca sa vad?multumesc mult

  sterilizarein fata dvs este bine sa faca dezinfectia scaunului stomatologic si despachetarea truselor de consultatie, astfel incat dvs sa constientizati acest lucru. frezele trebuie tinute intro-o cutie de metal cu capac iar trusele de consultatie trebuie impachetate individual.

  sterilizare
 • sterilizare
  "Sterilizare" de Mari, 24 Iulie 2008

  sterilizarebuna ziua. am si eu o intrebare.de curand mi-am inceput lucrarea la un cabinet din braila.ce ma framanta este ca sunt foarte multi pacienti si intram unul dupa altul.deci practic termina cu unul si intra urmatorul.intrebarea mea este cand are timp sa sterilizeze instrumentele.eu nu am vazut nimic sa faca ceva in fata mea.ce ma sfatuiti sa fac?

  sterilizaresterilizarea se face la inceputul sau la sfarsitul programului. este bine sa discutati cu medic despre acest lucru astfel incat sa incepeti sa aveti sau nu incredere in el.

  sterilizare
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti