Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dintii galbeni
  "Dintii Galbeni " de Chiriac Mihaela , 05 August 2008

  dintii galbeni buna ziua ,am un baietel de 1 an si 7 luni si il spalam pe dinti de la 1 an si 3 luni si totusi are un strat galben peste dinti .Intrebarea mea care e cauza ?

  dintii galbeni cauza poate fi insuficienta spalare pe dinti. va sfatuiesc sa consultati un medic stomatolog iar in urma consultatiei sa va invete si regurile de vaza pentru o igiena perfecta. pentru mai multe detalii puteti consulta si http://www.welldental.ro/images/Igiena%20cavitatii%20bucale%20-%20PHARMAKON.pdf

  dintii galbeni
 • infectie postextractie molar
  "Infectie Postextractie Molar" de Peterlaurentiu, 03 August 2008

  infectie postextractie molarvineri am scos molarul si peste noapte am avut frisoane,iar dimineata sa umflat toata partea stanga, ce tebuie sa fac.

  infectie postextractie molardaca este vorba despre molarul de minte este normal sa va umflati. medicul stomatolog cred ca v-a spus ca este normal acest lucru iar umblatura dupa aceea se va lasa spre gat. va sfatuiesc sa mergeti la un control pentru a verifica ca totul merge bine.

  infectie postextractie molar
 • intarzie iesirea incisivii centrali de aproape 1 an
  "Intarzie Iesirea Incisivii Centrali De Aproape 1 An " de Cornesteanu Claudia, 01 August 2008

  intarzie iesirea incisivii centrali de aproape 1 an fiul meu are varsta de 8 ani si am extras incisivii centrali de aproape un an.problema este ca sunt foarte umflate gingiile dar dintii nu mai ies.imi fac probleme sa nu cumva sa iasa f.f strambi.medicii mi-au spus ca vor iesii de acum 6 luni si ei nu au iesit .cat sa mai astept sau ce este de facut?

  intarzie iesirea incisivii centrali de aproape 1 an daca sunteti nelinistita puteti face o radiografie la dintii respectivi in care sa vedeti exact pozitia lor in raport cu gingia. nu va faceti griji, dintii vor erupe, chiar daca putin strambi. se pot cerecta dupa aceea foarte usor.

  intarzie iesirea incisivii centrali de aproape 1 an
 • Schimbarea dintilor
  "Schimbarea Dintilor" de ROXANA MOROSAN, 30 Iulie 2008

  Schimbarea dintilorBuna seara, Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut in legatura cu fetita mea, careia i-au cazut dintisorii de la 4 ani si 1/2 si din 6 dintisori care i-au cazut au crescut pana acum doar 2.Ea acum are 5 ani si 1/2 si nu stiu ce sa fac.D-vs ce ma sfatuiti, deoarece am fost la dentist cu ea si mi-a spus s-o tin la soare cat mai mult si ne vedem la toamna. Va multumesc anticipat, Cu stima, ROXANA MOROSAN.

  Schimbarea dintilorschimbarea dintilor nu are o regula fixa, astfel incat se pot intalni variatii care nu se pot traduce prin deviatii patologice. va rog sa consultati http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf pentru mai multe detalii. stati linistita si ganditi pozitiv. cand dvs aveati varsta micutei nu cred ca se ingrijora nimeni pentru intarzierea eruptiei unui dinte, si in final au iesit. la fel si in secolul 21... nu dramatizati, se rezolva de la sine.

  Schimbarea dintilor
 • extractie dentara
  "Extractie Dentara" de Zaharia Gabriela, 29 Iulie 2008

  extractie dentara Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti ce accidente si incidente pot aparea in cazul unei extractii dentare (premolar si molar), ce se poate face in cazul in care anestezia nu prinde, nu isi face efectul.....exista solutii? Poate aparea hemoragie, in ce situatie, se poate deschide sinusul si ce se intampla in aceasta situatie? Va multumesc foarte mult pentru intelegere si astept raspunsul dumneavoastra!

  extractie dentara In momentul de fata anestezicele sunt foarte eficiente astfel incat ipoteza conform careia anestezia nu isi face efectul este plauzibila doar in cazurile in care medicul respectiv nu doreste si nu are o dotare adecvata. Inainte de orice extractie se efectueaza o radiografie astfel incat medicul poate sa isi dea seama despre apropierea varfului radacinii dintelui ce urmeaza a fi extras de membrana sinusala. In mod normal deschiderea sinusului maxilar nu trebuie sa se faca indiferent de situatie. Daca totusi se intampla acest lucru, cu toate ca nu este de dorit, pacientului i se dau niste indicatii postoperatorii.

  extractie dentara
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti