Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Incisiv lateral superior
  "Incisiv Lateral Superior" de Dan, 09 Octombrie 2008

  Incisiv lateral superiorBuna ziua. Am o problema cu incisivul lateral superior stang. Am evitat vizita la stomatolog din diverse motive insa problema s-a agravat si nu stiu daca mai poate fi salvat. Caria a inceput din spate si a mancat aproape tot dintele, ramanand doar partea frontala. De asemenea este mancat din el pana la nivelul gingiei. Pana acum am vizitat 2 stomatologi care mi-au spus ca nu poate fi salvat nimic din el fara macar a se uita pe radiografia dentara. As aprecia daca imi puteti da un sfat. Mii de multumiri.

  Incisiv lateral superiordin descrierea dvs mai exista parte supragingivala ceea ce ma duce la gandul ca dintele poate fi salvat. trebuie facuta o radiografie si in urma ei se poate da un diagnostic exact. nu mai evitati vizita la medicul stomatolog pentru ca in stomatologie lucrurile nu se indreapta de la sine iar autovindecarea este practic imposibila.

  Incisiv lateral superior
 • Molarii definitivi
  "Molarii Definitivi" de Tania, 07 Octombrie 2008

  Molarii definitiviVa rog sa-mi spuneti daca la un copil de 7 ani este posibil sa -i iasa molarii definitivi in spatele dintilor pe care ii are acum(de lapte).Acuza durere si nu stiu daca este infectie sau ii ies molarii noi.Va multumesc!

  Molarii definitiviVa rog sa consultati http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf pentru detalii exacte privind eruptia dintilor. molarii de 6 ani, atat inferiori cat si superiori, ies in spatele tuturor dintilor. va recomand sa faceti o consultatie la medicul stomatolog cat mai curand posibil pentru a stabili un plan profilactic de protectie a acestor dinti care necesita fluorizare si sigilarea fetelor ocluzale.

  Molarii definitivi
 • frica de stomatolog
  "Frica De Stomatolog" de Alex, 06 Octombrie 2008

  frica de stomatologam maseaua unflata ce sa fac fara sa iau pastile?ca m-am saturat de ele si la stomatolog mi-e frica sa merg pls!

  frica de stomatologin primul rand va recomand o vizita la medicul dentist. rabdarea si tehnicile de lucru au evoluat de mult timp incoace. medicul, in functie de diagnostic, va va da o reteta si va stabili impreuna cu dvs un plan de tratament de care trebuie sa va tineti cu consecventa!

  frica de stomatolog
 • dintisori
  "Dintisori" de Nita Tamara - Ionela , 04 Octombrie 2008

  dintisoriBuna ziua , am un baietel de 5 ani si in urma cu aproximativ o luna , i-au picat doi dintisori , unul dupa altul la interval de o zi , doua . De atunci si pana acum nu i-au crescut alti dintisori .Se zaresc , dar nu au crescut .In plus se misca alti doi . E un motiv de ingrijorare? Nu schimba prea multi dinti deodata ?Si de ce cresc asa de incet ? E normal ?Va multumesc !

  dintisorinu este nici un motiv de ingrijorare. stati linistita! pentru o schema completa a schimbarii dintilor puteti consulta http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf

  dintisori
 • Canin dreapta sus
  "Canin Dreapta Sus" de Mihaela, 02 Octombrie 2008

  Canin dreapta susBuna..Ma numesc Mihaela si am 15 ani.Mi-a iesit caninul din dreapta peste incisiv.Am vizitat mediucul ortodont care mi-a spus ca trebuie sa scot premolarul de langa canin,pentru ca numai asta este singura solutie.Acum,am scos premolarul si am o intrebare: trebuie sa astept sa coboare caninul sau se poate lua asa(cu caninul sus) masura ?Bracketii se pun atunci(cand se ia masura)sau dupa? Va multumesc anticipat si astept raspunsul.

  Canin dreapta susnu trebuie asteptat pana cand coboara caninul de la sine pt ca nu se va intampla lucrul acesta. de aceea se vor monta bracketurile care actionana pe canin il vor pozitiona la locul dorit. iar masura se ia inainte pentru a face un model de studiu ce va ramane si marturia asupra starii initiale, inaintea inceperii tratamentului propriu-zis.

  Canin dreapta sus
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti