Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • proteza mobila pe un element
  "Proteza Mobila Pe Un Element" de M Giuglea, 16 Octombrie 2008

  proteza mobila pe un elementSe poate pune proteza mobila pe un element(masea,jos,penultima)? Nu as vrea sa stric doi dinti sanatosi pentru o lucrare cu punte. O astfel de proteza se poate fixa cu Corega? multumesc

  proteza mobila pe un elementse poate insa nu va fi deloc functionala si nici indicata. va recomand implantul. puteti consulta http://www.welldental.ro/implanto.htm pentru mai multe detalii. este cea mai buna varianta in astfel de conditii, in functie bineinteles si de terenul pacientului, osos cat si general.

  proteza mobila pe un element
 • buna ziua
  "Buna Ziua" de Amy, 16 Octombrie 2008

  buna ziuasunt in sarcinata in 38 de saptamani si am prins curent,ma doare toata partea stanga,nu dorm noaptea.va rog sa imi spuneti ce sa fac sunt tare obosita

  buna ziuanotiunea de curent este tipic romaneasca, poate balcanica. in america spre exemplu nu este incriminata niciodata aceasta cauza. sfatul meu este sa mergeti la un control stomatologic. este posibil sa aveti o carie la un dinte mandibular care sa dea dureri iradiate pe traiectul nervului trigemen. durerile sunt foarte mari si ajung in zona tamplei. nu neglijati controalele pe perioada sarcinii.

  buna ziua
 • dintisori intarziati?
  "Dintisori Intarziati?" de Oprea Cristina, 13 Octombrie 2008

  dintisori intarziati?baiatul meu are 1 an si 11 luni si pana in prezent i-au iasie doar 4 dinti sus, 4 jos si cate 2 masele sus si jos. Primii dintisori i-au iesit la 10 luni.Mi-a pus un semn de intrebare faptul ca alti copii la varsta lui au dentitia aproape completa.Credeti ca am un motiv real de ingrijorare? Multumesc anticipat.

  dintisori intarziati?nu va ingrijorati, se poate intampla. puteti consulta http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf pentru mai multe informatii

  dintisori intarziati?
 • puroi la masea
  "Puroi La Masea" de Carmen, 10 Octombrie 2008

  puroi la maseacum pot trata puroiul la masea cel mai repede deoarece umflatura mi sa tras pana la ochi

  puroi la maseamergeti de urgenta la medicul stomatolog pentru a face incizia abcesului! este foarte periculos daca ramane netratat.

  puroi la masea
 • ABCESUL
  "ABCESUL" de ELENA, 09 Octombrie 2008

  ABCESULFAC ABCES DIN 3 IN 3 SAPTAMANI LA O MASEA (AM LUCRARE PUSA) SI ACUM AM O SAPTAMANA DE CANT IAU AUGMENTIN DE 1 G DEOARECE CELELALTE ATIBIOTICE NU ISI MAI FAC EFECTUL SI AM SI O PUNGA CU PUROI CRED O AM DE CEVA TIMP(1 AN) SI IMI ESTE FOARTE FRICA SA MERG LA DENTIST CE SA FAC?

  ABCESULnu mai rapund intrebarilor MI-ESTE FRICA SA MERG LA DENTIST!!!!!! prin internet nu se rezolva minic! consultati medicul stomatolog!!!!!!

  ABCESUL
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti