Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • pete maronii pe dinti
  "Pete Maronii Pe Dinti" de Chinciusan Viorica, 04 Noiembrie 2008

  pete maronii pe dintiAm un baietel de un an si am observat de cateva zile pete pe dintii de sus, de un maroniu deschis. De la ce pot fi? Mentionez ca nu mananca dulciuri, doar danonino. Multumesc.

  pete maronii pe dinticred ca este vorba despre sindromul cariei de biberon, mai ales daca petele sunt situate pe incisivii centrali superiori. consultati un medic stomatolog si opriti alimentatie pe timpul noptii prin biberon.

  pete maronii pe dinti
 • angelica
  "Angelica" de Rudi, 30 Octombrie 2008

  angelicate rog daca se poate sa-mi da-ti un raspuns urgent Fetita mea are 6 ani ii pote scoate dentistu maseaua de lapte fara sa se intimple nimic? i foarte cariata si se misca jumatate numai. multumesc.

  angelicase poate dar nu este indicat. vizitati medicul stomatolog pentru a stabili un diagnostic sigur si un plan de tratament asociat.

  angelica
 • dintisori galbeni
  "Dintisori Galbeni" de Rusu Iulia, 27 Octombrie 2008

  dintisori galbeniFetita mea are aproape 8 ani si culoarea dintisorilor schimbati nu mai este alba,ci de un alb-galbui. Igiena dintisorilor o face de 2 ori pe zi. Va rog sa-mi dati un sfat

  dintisori galbeniculoarea dintilor permanenti este mai galbena decat a dintilor temporari. De aceea acestia se mai si numesc de lapte. nu va faceti griji. va sfatuiesc sa mergeti si la un control stomatologic periodic o data la 6 luni.

  dintisori galbeni
 • stomatologie
  "Stomatologie" de Gabi, 24 Octombrie 2008

  stomatologiecopilulmeu are 2 ani si 8 luni si nu i-au iesit incisivii laterali de jos.dar sus i-au iesit toti bine.

  stomatologieva sfatuiesc sa mergeti la un medic stomatolog pentru o consultatie in vederea stabilirii daca eruptia este corecta sau nu. puteti consulta http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf pentru un ghid asupra acestui aspect.

  stomatologie
 • ajutor
  "Ajutor" de Raluca, 24 Octombrie 2008

  ajutorbuna ziua.am un baietel de un an si 8 luni si la aceasta varsta nu are decat 2 dintisori jos si 3 sus,iau iesit foarte greu la 16 luni au iesit primii jos am fost la medic stomatolog si mi sa spus sa am rabdare ca o sa ii iasa dar eu vreau sa spun ca sunt foarte ingrijorata eu nu am mai auzit de eruptii asa tarzii.va rog din suflet ajutatima!!!

  ajutorsi eu va sfatuiesc acelasi lucru. consultati http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf pentru a vedea ordinea fireasca de eruptie si mai asteptati. oricum, la aceasta varsta nici o radiografie nu puteti sa faceti pentru ca se va misca si nu va iesi nimic pe filmul radiologic.

  ajutor
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti