Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • "incisiv 61 impins in spate de la cazatura" Lore, 17 decembrie 2008
  ""incisiv 61 Impins In Spate De La Cazatura" Lore, 17 Decembrie 2008" de KATI LOREDANA, 17 Decembrie 2008

  "incisiv 61 impins in spate de la cazatura" Lore, 17 decembrie 2008COPILUL MEU DE 2 ANI SI 8 LUNI A PICAT SAMBATA PE GURA SI INCISIVUL 61 I S-A IMPINS IN SPATE CU APROAPE 2 MM.AM FOST CU EL SI LA URGENTE SAMBATA SEARA CAM LA 15 MINUTE DUPA CE A PICAT SI MI-A SPUS SA II DAU PANADOL SI SA II IGIENIZEZ LOCUL CU SPRAY HEXORAL,DAR MI-A SPUS CA NU II POATE FACE NIMIC SA IL INDREPTE,BINEINTELES CA NU AM FOST MULTUMITA DE RASPUNS IAR LUNI AM FACUT PROGRAMARE LA STOMATOLOG.NE-A CERUT SA FACEM O RADIOGRAFIE SI NE-A SPUS CA ESTE PUTIN LUXAT ,DAR CA NU SE POATE FACE NIMIC SI SA REVIN CU UN TELEFON SAPTAMANA ACEASTA DACA CUMVA INCEPE SA SE MISTE SAU IL DOARE,IAR DACA NU SA MERGEM LA UN CONTROL IN IANUARIE.PROBLEMA MEA ESTE CA ASEARA CUM ATINGEA CU CEVA DINTELE SE AUZEA UN PARAIT FOARTE CIUDAT.SI ASI DORI SA MAI STIU DACA NU SE POATE FACE CHIAR NIMIC PENTRU A-L INDREPTA ?

  "incisiv 61 impins in spate de la cazatura" Lore, 17 decembrie 2008momentan nu puteti face nimic. nu mai incercati sa fortati sau sa miscati dintele. pe viitor, mai mult ca sigur, in dreptul dintelui se va face un abces care va trebui tratat. cauza este moartea nervului dintelui 61 odata cu impactul de sambata seara. tratamentul este simplu si consta in drenarea prin coroana a dintelui 61, practic gaurirea acesteia. va astept si cu alte nelamuriri.

  "incisiv 61 impins in spate de la cazatura" Lore, 17 decembrie 2008
 • carii
  "Carii" de Mirela , 11 Decembrie 2008

  cariiAm observat la fiul meu ca are o mica carie pe o masea, unde ma pot duce cu el pentru un consult?

  cariila orice medic stomatolog din orasul dvs.

  carii
 • tulburari de ordine a eruptiei dentare!
  "Tulburari De Ordine A Eruptiei Dentare!" de Toma Elisabeta, 10 Decembrie 2008

  tulburari de ordine a eruptiei dentare!buna ziua !!este normal sa iasa primii dinti sus mai exact incisivii centrali de sus ? care este cauza aparitiei lor in aceasta ordine ?este acesta un motiv de ingrijorare?mentionez ca baietelul meu are 7 luni si 3 saptamani!!multumesc mult!!

  tulburari de ordine a eruptiei dentare!va rog cititi un articol de pe pagina de internet a cabinetului meu stomatologic http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf nu va ingrijorati pentru moment.

  tulburari de ordine a eruptiei dentare!
 • dintisori negri
  "Dintisori Negri" de Ioana, 09 Decembrie 2008

  dintisori negribuna ziua,acum un an jumate fetitei mele i sau inegrit dintisori,am fost la stomatolog si ni s a spus ca de la un siropel ceva s a intimplat.in septembrie i au cazut primi dinti.acum observ ca si dintele care ii iese este un pic ne gru.fetita mea are 7 ani.cei de facut? multumesc

  dintisori negrifaceti un control si la un alt medic stomatolog si incercati sa aflati si o a doua parere. nu pot sa ma exprim fara a vedea exact cazul. poate primul medic are dreptate dar trebuie sa va explice si ce este de facut pe viitor.

  dintisori negri
 • Dinti fara nerv-urmari
  "Dinti Fara Nerv-urmari" de Carmen, 07 Decembrie 2008

  Dinti fara nerv-urmariCu doua luni in urma mi-am pus o plomba la unul dintre incisivi(sus)...si medicul stomatolog a considerat ca nu trebuia sa mi scoata nervul,asadar nu l-a scos. Dar dupa ceva timp am capatat o sensibilitate la rece si cald,iar cand a trecut aceasta m-am trzit cu o durere la acest dinte in cele din urma nu mai puteam sa ating nici cu limba de el.am fst la dentist din nou si mi-a scos nervul care putrezise si urma sa faca si infectie. Intrebarea mea este daca este posibil ca in urma scoaterii nervului sa nu isi schimbe culoarea dintele(nici macar peste mai mult timp). si daca ar fi bine preventiv sa imi puna ceva pe canal cand imi pune plomba care sa nu permita innegrirea dintelui mai tarziu.spuneti mi va rog sincer daca este vreo sansa sa nu se innegresca in cele din urma.va multumesc

  Dinti fara nerv-urmariexista o sansa, mica, de a nu se inegri. cel mult isi transforma culoarea in cenusiu si este normal. dintele insa se poate albi in timp iar acea tenta poate dispare aproape complet. oricum, medicul a procedat foarte bine incercand sa salveze dintele dvs iar in cazul in care nu a putut, trebuia sa va faca tratamentul de canal. iar in acest caz se poate interveni ulterior pentru a albi dintele. sunt o sumedenie de produse speciale pentru albit dintii fara nervi. nu va faceti griji.

  Dinti fara nerv-urmari
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti