Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • buna
  "Buna" de Roxana, 21 Decembrie 2008

  bunaAm o problema am dinti din fata imbracati . Erau cimentati definitiv dar mi-au cazut,oare de ce?????????????

  bunanu stiu de ce. ori dvs nu stiti bine ca erau cimentati definitivi, ori cimentul a fost de proasta calitate. intrebati medicul stomatolog care a facut lucrarea care este cauza.

  buna
 • pete pe dinti
  "Pete Pe Dinti" de Ionela, 21 Decembrie 2008

  pete pe dintiBuna ziua fetita mea de 10 luni are un inceput de piatra pe ce 2 dintisori de jos ce trebuie sa fac?

  pete pe dintifaceti un control stolatologic. este putin probabil ca la aceasta varsta sa faca piatra pe dinti.

  pete pe dinti
 • ingrijorat
  "Ingrijorat" de Nae Claudiu Alexandru, 19 Decembrie 2008

  ingrijoratam o masea cariata sin din mijlocul ei am de vreo 5 luni ca un fel de abces o (bucata de carne)va rog mult sa ma lamuriti si pe mine.multumesc

  ingrijoratva rog sa faceti un control stomatologic in care medicul va stabili planul de tratament. pot exista 2 situatii, salvarea acelei masele sau extractia ei.

  ingrijorat
 • cariile
  "Cariile " de Georgiana, 18 Decembrie 2008

  cariile buna ziua copilul meu de 5 anisori are 2 masele cariate. Buna ziua.Fiul meu de 5 anisori are 2 masele cariate.Trebuie sa merg cu el la stomatolog sau sa stau linistita ca oricum cresc altele in locul lor?

  cariile mergeti la medicul stomatolog pentru a rezolva cariile. dintii se vor schimba mai tarziu. pentru un ghid asupra varstei de eruptie a dintilor permanenti consultati http://www.welldental.ro/images/eruptia%20dintilor.pdf

  cariile
 • pete maronii
  "Pete Maronii" de Enisa, 18 Decembrie 2008

  pete maroniide aprox 3 ani au inceput sa apara pete mici maronii pe dinti. s/au extins ca marime dar si dintii afectati sunt mai multi. am fost la un medic ce mi/a spus ca e vb despre o demineralizare. mi/a curatat petele si le/a tratat dar nu a durat decat foarte putin (cateva luni) pana au capatat culoarea de dinainte. din cand in cand sunt si foarte dureroase la periaj. nu fumez, nu beau cafea sau ceaiuri, etc. la ultimul ctrl stomatologic medicul (altul) "a dat din umeri". nu m/a lamurit si nici nu mi/a prescris vreun tratament. ce/i de facut?

  pete maroniieste dificil sa imi dau seama despre natura acestor pete de pe dinti. ele pot fi de natura endogena (din interiorul dintelui) sau exogene (din exterior). de asemenea pot fi un inceput de carie sau leziuni de colet. va sugerez sa incercati parerea unui alt medic. consultul in cabinetul stomatologic este necesar!

  pete maronii
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti