Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • smalt sarit
  "Smalt Sarit" de Ionita Veronica, 08 Ianuarie 2009

  smalt saritcopilul meu musca tot ce prinde.am obs ca ia cam sarit smaltul la dinti si are si tartru. ce ma sfatuiti? ii este teama de medici deci nici la stomatolog nu o sa stea.are 1 an si 8 luni

  smalt saritva sfatuiesc sa nu mai muste tot ce prinde si mergeti la un medic stomatolog cat mai devreme. poate in urma consultului medicul isi va da seama ca are deja carii de biberon si va va invata multe lucruri folositoare.

  smalt sarit
 • aparitia dintilor la bebelusi
  "Aparitia Dintilor La Bebelusi" de Gabriela, 08 Ianuarie 2009

  aparitia dintilor la bebelusiAm o fetita de 8 luni jumate si nu are nici un dinte, acuma a inceput sa nu mai mance deloc numai lapte si foarte putin, eu cred ca e din cauza gingii care o tot supara, de astfel e foarte vioaie se joaca totata ziua e vesela, numai ca nu mai vrea sa mance nimic, nici supica.

  aparitia dintilor la bebelusiSa va traiasca! Care este intrebarea?

  aparitia dintilor la bebelusi
 • molar definitiv deteriorat
  "Molar Definitiv Deteriorat" de Anda Mosoia, 07 Ianuarie 2009

  molar definitiv deterioratbaietelul meu are 7 ani si i-a erupt molarul definitiv peste o bucata din molarul l de lapte ramasa inclavata. ramasita a fost scoasa, dar a ramas amprenta ( o gaura); se recomanda plombare sau extractie, avand in vedere ca mai poate erupe molarul definitiv o data ? (oare?) care solutie e mai avantajoasa pt mai tarziu? cu multumiri, a.m.

  molar definitiv deterioratva rog sa incercati sa imi explicati si mai plastic problema. inteleg ca maseluta de lapte a fost extrasa si a ramas un defect (de mucoasa?). totusi molarul de 6 ani definitiv a erupt. deci ce putem plomba? sau extractie? ca ramasita a fost scoasa. deci ce mai a ramas de scos? sau de plombat?

  molar definitiv deteriorat
 • sfaturi
  "Sfaturi" de Veronica, 05 Ianuarie 2009

  sfaturice trebuie sa mananc dupa extractia unei masele?

  sfaturinu trebuie sa mancati f rece sau f cald, interzis lactate (lapte, smantana, branza) si trebuie sa aveti o igiena bucala perfecta in zona respectiva.

  sfaturi
 • dinti rupti 1an 9 luni
  "Dinti Rupti 1an 9 Luni" de Ionela, 29 Decembrie 2008

  dinti rupti 1an 9 luniFiul meu a cazut si si-a rupt cu totul 2 dinti din fata sus (de la baza ). Ce trebuie sa facem?Daca trebuie extrasi este posibil sa nu mai creasca cei definitivi? Cu timpul ce a mai ramas din dintisori se poate infecta? Are dureri mari daca si-a rupt asa de tare dintii?

  dinti rupti 1an 9 luniva sfatuiesc sa faceti un control stomatologic cat mai curand pentru a stabili conduita terapeutica pe viitor. este imposibil sa spun ce se fa intampla cu acest dinte fara a vedea o radiografie sau a face consultul pacientului.

  dinti rupti 1an 9 luni
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti