Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dintii de lapte
  "Dintii De Lapte " de MADALINA VASILE, 20 Februarie 2009

  dintii de lapte fetitei mele in varsta de 1 an si 4 luni au inceput sa ii creasca dintii de la 6 luni; la 8 luni cei de sus (4 la nr) incepusera deja sa se pateze si sa se macine. La stomatolog ni s-a spus ca poate fi vorba de caria de biberon, dar ca inca nu se poate face nimic. Mentionez insa ca nu a mancat decat de la san, pana la diversificare, fara biberon( si inca mai mananca de la san)... Ii dau zilnic zymaflour. De cateva zile nu mai mananca deoarece o dor dintii. Ce pot face?

  dintii de lapte cred ca o dor dintii datorita eruptiei dentare foarte active in aceasta perioada. la aceasta varsta este foarte greu sa faca o carie si imposibil sa o tratezi.

  dintii de lapte
 • buna ziua
  "Buna Ziua" de Gabriel, 18 Februarie 2009

  buna ziuaBuna ziua ! Imi puteti spune unde este cabinetul dumneavoastra si sunt tarifele ptr plombe, nerv(extractie) si daca costa prima consulatatie? Multumesc anticipat si astept raspunsul d-voastra.

  buna ziuaCabinetul meu este in Bucuresti. Detalii privotoare la adresa exacta gasiti pe site-ul www.welldental.ro Informatii despre preturi puteti vedea la adresa http://www.welldental.ro/tarife.htm Va astept cu drag!

  buna ziua
 • cari maselute
  "Cari Maselute" de Voicu Mario, 17 Februarie 2009

  cari maseluteam un baietel de 3 ani si 5 luni are 2 cari pe maselute am fost la medic stomatolog la una din maselute ne a pus pansament iar pana la urmatoarea sedinta maseluta s a umflat si a facut puroi doamna dentist ne spus ca nu va plomba maselutele si le va lasa deschise pana la schimbarea acestora adica pana la 12 ani este normal asa ceva ? nu ar trebui tratate,plombate? va rog sa i mi raspundeti

  cari maselutesi eu as fi procedat la fel mai ales avand in vedere varsta copilului.

  cari maselute
 • eruptie dinti definitivi
  "Eruptie Dinti Definitivi" de Driana, 15 Februarie 2009

  eruptie dinti definitiviFetitei mele, in varsta de 4 ani si 11 luni, i se clatina incisivii centrali de jos ( sper ca aceasta este denumirea corecta). Este normal sa schimbe dantura atat de repede? Mentionez ca si dintii de lapte i-au erupt putin mai devreme. Va multumesc!

  eruptie dinti definitiviavand in vedere faptul ca si dintii de lapte au erupt mai devreme, este normal. nu va faceti probleme.

  eruptie dinti definitivi
 • o incurajare
  "O Incurajare" de Cristina Somoldoc, 13 Februarie 2009

  o incurajaredeja faptul e consumat.medicul ortodont a extras caninul superior fetitei mele de 11 ani ,poarta aparat fix de aproape 2 ani.distanta dintre incisiv si premolar fiind de aproape 3mm.initial s-a optat pentru premolar , dar noi am aminat, iar in momentul in care am zis da pentru extractie doctorul a spus trebuie scos caninul.caninul crestea de sus din gingie si se inclina spre incisivi .nu sunt sigura daca am facut bine acceptindu-i sa extraga caninul superior?

  o incurajareeu nu sunt medic ortodont. dar ca medic dentist va spun ca nu exista dinte mai important pe arcada decat caninul. eu as fi ales premolarul sau chiar ambii premolari (dar nu e cazul) in locul caninului. e tardiv acum. trebuia sa va sfatuiti bine cu medicul ortodont inainte de a lua o decizie.

  o incurajare
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti