Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • picaturi
  "Picaturi" de Mihaela, 25 Februarie 2009

  picaturiii dau baietelului meu zymaflour picaturi 4 pic. /zi de la 6 luni. e corect cand ii maresc doza si pana la ce varta ii dau?

  picaturicititi http://www.welldental.ro/pedodontie.htm veti gasi detalii despre zymafluor, cat si prospectul produsului in care se spune ce doza este recomandata in functie de varsta.

  picaturi
 • zymaflour si pasta de dinti
  "Zymaflour Si Pasta De Dinti" de Mihaela, 25 Februarie 2009

  zymaflour si pasta de dintidaca ii dau baietelului meu(de 1 an si 5 luni) zymaflour trebuie sa folosesc pasta de dinti fara flour?

  zymaflour si pasta de dintipentru orice copil trebuie folosita pasta de dinti pentru copii, care, de obicei, este redusa in fluor. raspunsul asadar este da, folositi o pasta de dinti fara fluor, mai ales ca sunteti in tratament cu zymafluor.

  zymaflour si pasta de dinti
 • dinti
  "Dinti " de Mihaela, 25 Februarie 2009

  dinti am 29 de ani si m o dantura f. proasta. merg regulat la dentist de la 7 ani. am un canin stramb (nu a avut loc sa se coboare la nivelul celorlati dinti). pe partea cu caninul daca voi scoate o masea( care e stricata ),se va mai indrepta caninul la aceasta varsta de 29 de ani?

  dinti consultati un medic ortodont pentru un raspuns cat se poate de documentat. poate este posibil sa pastrati si acel premolar si caninul va putea sa coboare acolo unde ii este locul

  dinti
 • dinti de la 3 luni
  "Dinti De La 3 Luni" de Mihaela, 25 Februarie 2009

  dinti de la 3 lunibaietelul meu are dinti de la 3 luni.e posibil sa aiba dintii cariati mai tarziu din aceasta cauza? acum are 1 an si 5 luni si are niste dinti superbi.

  dinti de la 3 luninu are legatura directa eruptia prematura cu incidenta cariei dentare. periati dintisorii si nu uitati ca seara este cel mai important sa se spele dupa ultima masa.

  dinti de la 3 luni
 • zymaflour
  "Zymaflour" de Mihaela, 25 Februarie 2009

  zymaflouram un baietel de a an si 5 luni si i-am dat zymaflour de la 6 luni.are niste dintisori superbi. pana ce varsta sa-i dau zymaflour? este bun zymaflourul?

  zymafloureste inca devreme sa va bucurati de frumusetea dintilor. incercati sa ii pastrati asa cum sunt printr-un operiaj cat mai bun. pentru mai multe infotmatii privitoare la zymafluor, consultati pagina mea personala la http://www.welldental.ro/pedodontie.htm

  zymaflour
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti