Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Masele de lapte la 14 ani
  "Masele De Lapte La 14 Ani" de Andreca, 08 Martie 2009

  Masele de lapte la 14 aniEste normal ca la 14 ani sa nu ai masele de lapte schimbate?

  Masele de lapte la 14 aninu este normal. vizitati nedicul stomatolog cat mai curand.

  Masele de lapte la 14 ani
 • Dinte cu pinten
  "Dinte Cu Pinten" de Camelia, 04 Martie 2009

  Dinte cu pintenBuna ziua domnule Doctor!Am o fetita de un an si cinci luni .La varsta de opt luni am observat ca incisivul lateral dreapta de sus nu i-a crescut ca un dintisor normal.Partea din fata,cea care se vede cand rade este absolut ok dar dintele are un fel de pinten inspre cerul gurii.Are deci forma literei T dar ce a spart inspre cerul gurii nu cred ca este un alt dinte deoarece vad ca este un tot.Ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc anticipat!

  Dinte cu pintenva sfatuiesc sa mergeti la un consult la medicul stomatolog pentru a vedea direct problema acuzata de catre dvs.

  Dinte cu pinten
 • smalt sarit la dintisori
  "Smalt Sarit La Dintisori" de Mihaela Maitianos, 04 Martie 2009

  smalt sarit la dintisoribebelusul meu are un an si 8 dintisori.spre rusinea mea nu l-am spalat deloc pe dintisori pt ca plange,,am observat ca dintisorii din fata au smaltul sarit parca sunt cojiti si putin cam negri.ce ma sfatuiti cu ce sa-l dau, mai potremedia ceva?si ce produse sa folosesc sa accepte spalatul pe dintisori.va multtumesc

  smalt sarit la dintisoriva sfatuiesc sa consultati un medic stomatolog pentru a vedea exact care este problema.

  smalt sarit la dintisori
 • dintii de lapte
  "Dintii De Lapte" de Matican Cerasela, 03 Martie 2009

  dintii de laptela baietelul meu de 7 ani si 8 luni i-au iesit 2 dinti , iar cei de lapte nu au cazut, fapt pt. care cei noi sunt putin strambi,din cauza faptului ca nu au loc sa iasa. Intrebarea mea este : ce sa fac , trebuie sa merg la stomatolog pentru a-i scoate pe cei de lapte ? Va multumesc !

  dintii de lapteprobabil este vorga despre dintii inferiori, incisivii centrali. puteti consulta un medic pentru a vedea exact stadiul eruptiei dentare si a hotari ce trebuie facut.

  dintii de lapte
 • Abces dentar
  "Abces Dentar" de Marian Simona, 03 Martie 2009

  Abces dentarBuna Ziua! Am un baietel de 3 anisori care are niste probleme cu dintisorii de lapte. Incisivii din fata i se macina, iar zilele astea a facut un abces foarte urit la o maseluta partea stinga jos. Medicul pediatru i-a prescris ampicilina injectabil 500mg 7flacoane. Dupa acest tratament abcesul s-a retras in proportie de 90%, dupa care am consultat si un medic stomatolog care nu s-a chinuit nici macar sa i se uite in gurita, cu reomandarea sa revenim peste o saptamina pt. efectuarea unei anestezii generale in vederea unei consultatii. Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac, pt. ca ideea unei anestezii generale la un copil de 3 ani nu prea ami suride. Multmesc anticipat.

  Abces dentarnici mie nu prea imi surade ideea. se poate incerca sa se colaboreze cu copilul si in cazul abcesului simpla trepanare (gaurire cu freza) a dintelui rezolva problema. in loc de ampicilina injectabil recomand ospen sirop. acelasi efect, fara injectie.

  Abces dentar
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti